moim zdaniem mozesz spokojnie zawekowac sos pieczarkowy (rozumiem, ze na kilka dni, nie na "niewiadomoile")..
bazujac na informacjach dotyczacych wekowania miesa zrobilabym dosyc gesty sos z nie do konca ugotowanymi grzybkami, potem goracym napelnila wyparzone sloiczki, zakrecila, pasteryzowala ok. 30 minut (od zagotowania), wystudzila do gory dnem..
Kochani pytanko. Muszę wyprawić mężusia na wyjazd ze słoiczkowym domowym jedzonkiem. Czy mogę zawekować sos pieczarkowy i jak to zrobić. ??????
moim zdaniem mozesz spokojnie zawekowac sos pieczarkowy (rozumiem, ze na kilka dni, nie na "niewiadomoile")..
bazujac na informacjach dotyczacych wekowania miesa zrobilabym dosyc gesty sos z nie do konca ugotowanymi grzybkami, potem goracym napelnila wyparzone sloiczki, zakrecila, pasteryzowala ok. 30 minut (od zagotowania), wystudzila do gory dnem..
pozdrawiam
Dziękuję za szybka odpowiedż. Już zabieram się do pracy.