Forum

Kuchenne porady

Pytanie!

  • Autor: Meri_gold Data: 2005-02-09 13:24:31

    Wita!
    Mam do was pytanie!
    moj tatus przyniosl do domu cos o wdziecznej nazwie " pomidorello " . Nie mam pojecia co to jest i co z tym zrobic...sa to jakby fragmenty pomidorow ( moj wlasny domysl ) w oliwie. Ale tak na prawde to niewiele tam jest oprocz skory w czerwonym kolorze. Stad moje pytanie.Czy ktos wie co to jest?Do czego sie tego uzywa?Czy to moze jakas przyprawa a jesli tak to do czego stosowana:) prosze o szybkie odpowiedzi bo cudo zostalo otwarte i jak nie zostanie zuzyte to pojdzie do kosza. POzdrwaiam i czekam na odpowiedzi:)

  • Autor: kamaxyz Data: 2005-02-09 13:49:11

    do soczewicy też ---- udka w soczewicy w/g przepisu Borgii mniam!!!!!!, nie miałam swieżych pomidorów więc dodałam do przepisu pomidory z puszki nie wiem czy lubisz soczewicę ja polubiłam od ------ poniedziałku
    a dzisiaj robię gołąbki z soczewicy o!!!!!!!!
    w piątek przepis Bahusa na soczewicę i do dzieła
    pozdrawiam kamaxyz

  • Autor: marinik Data: 2005-02-09 14:01:17

    oj to chyba nie tak.
    suszone a puszkowane to 2 rozne sprawy. Wg mnie suszone maja taka specyfike, ze szkoda je uzywac w zastepstwie swiezych, czy puszkowych.

  • Autor: marinik Data: 2005-02-09 13:40:16

    a nie sa to czasem suszone pomidory w oliwie??
    jesli tak- NIE WYRZUCAJ- toz to RARYTAS

Przejdź do pełnej wersji serwisu