Mam prosbe podajcie mi przepis na fajna salatke szukam szukam w przepisach i nic nie moge wymyslec.Na weekend jade do koleżanki i chcialam ja zaskoczyc nową salatka.Czekam może ktos podpowie mi.........
Witaj ja mogę polecić ci moje wszystkie sałatki są robione od lat na takie czy inne okazje wszystkie są sprawdzone szukaj w mojej książce Seruś,pozdrawiam
Oto mój przepis na"sałatkę pięknosci"(bomba witaminowa):
Składniki:
3banany,3owoce kiwi,2łyżki soku z cytryny,2łyżki naturalnego miodu
Wykonanie:
Obrać owoce.Banany pokroić w grube plasterki,kiwi-w ćwierćkrążki.Wymieszać sok z cytryny z miodem i polać owoce.Wszystko delikatnie wymieszać.Wstawić do lodówki na około 1,5 godz.
Można dodać rodzynki i inne bakalie,a proporcje owoców regulować według uznania.Życzę smacznego!
Mam prosbe podajcie mi przepis na fajna salatke szukam szukam w przepisach i nic nie moge wymyslec.Na weekend jade do koleżanki i chcialam ja zaskoczyc nową salatka.Czekam może ktos podpowie mi.........
Witaj ja mogę polecić ci moje wszystkie sałatki są robione od lat na takie czy inne okazje wszystkie są sprawdzone szukaj w mojej książce Seruś,pozdrawiam
Ja również bym skorzystała z przepisów na sałatki. Jak można z nich skorzystać??
cały przegląd sałatek
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Moja propozycja to (wpisz w wyszukiwarce) "sałatka kalifornijska". Jest bardzo dobra i sprawdzona, polecam.
Oto mój przepis na"sałatkę pięknosci"(bomba witaminowa):
Składniki:
3banany,3owoce kiwi,2łyżki soku z cytryny,2łyżki naturalnego miodu
Wykonanie:
Obrać owoce.Banany pokroić w grube plasterki,kiwi-w ćwierćkrążki.Wymieszać sok z cytryny z miodem i polać owoce.Wszystko delikatnie wymieszać.Wstawić do lodówki na około 1,5 godz.
Można dodać rodzynki i inne bakalie,a proporcje owoców regulować według uznania.Życzę smacznego!
Klikasz na przepisy ,a pózniej przepisy wg.użytkowników i szukasz np.Seruś i juz ,a tam są wklepane przepisiki,pozdrawiam