Za słowami piosenki Jana Kaczmarka z ELITY
chciałoby się iść z plecakiem na plecach w dobrych butach i
z dala od ludzi z dala od intryg z dala od tego co jest złe
zamieszkać, choć na chwilę ,zadumać się
naładować akumulatory życia i wrócić
kto idzie za mną hej!!!! zapraszam
i do Tarnowa i do Sosnowca i do Lublina i do Opola i do Sejn i gdzie oczy poniosą......!!!!!!!!!!!!!!
a potem do domu do siebie do ciepłych pieleszy
Dlaczego tak napisałam?????? bo.............spotkała mnie wczoraj obrzydliwa przygoda/nazwię tę coś.. przygodą/ale nie użalam się nad sobą o nie...!!!!!!!!zapraszam kochanych żarłowiczów do podróży!!!!!! do odskoczni od tego co nie miłe!!!!!!!!
acha i jeszcze jedno liczę na Was " co nas nie zabije to nas wzmocni"
kamaxyz
kamaxyz, cokolwiek Cię spotkało - jestem z Tobą. Mnie w poniedziałek spotkało coś obrzydliwego, co powaliło mnie psychicznie i dziś powali mnie finansowo. I masz rację "co nas nie zabije to nas wzmocni". 3maj się!
racja kamaxyz czasem rzeczywiście ma się ochotę iść gdzie oczy poniosą - ma się wszystkiego dość - ale widzisz my mimo wszystko mamy dokąd iść - właśnie tu , na WZ do swoich przyjaciół - JAKIE MAM SZCZĘŚCIE ,ŻE WAS MAM
Kama- glowa do gory- zycie i tak jest piekne :))))))
a z pojsciem gdzies tam w swiat to proponuje poczekac, az sie ociepli, zielono sie zrobi i kwiatki zakwita, i ptaszki zaspiewaja
nie chcę czekać wiosny!!!!!!marinik
chcę teraz już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do wiosny przejdzie mi
ale za radę dziekuję
a wszystkim którzy są ze mną mówię pięknie jesteście kochani i tak trzymać
kamaxyz
Jestem tutaj od niedawna, nie znacie mnie, ale......czy mogę iśc z Wami???...chetnie bym choć na troche "dała noge" od podłosci tego swiata...! Pozdrawiam Was ciepło. "I.M"
Kamo kochana - nie poddawaj się.I nie przejmuj, nie warto, choć bardzo boli. Trzymam kciuki za Ciebie Zabierz nas wszystkich na swoją wędrówkę - może uda nam się Ciebie pocieszyć.
Ogrzej nas wszystkich swoim ciepłem i dobrocią.
{sad3}Ja też czasami mam ochotę walnąć wszystkim i iść gdzie mnie poniosą oczy ......z dala od szarej rzeczywistości,przyziemnych spraw,ciągłego zastanawiania się co będzie,albo jak zrobić zeby było dobrze.....więc jeśli pozwolisz to dołanczam się już dzisiaj w podróz w zapomnienie i w nieznane,ale znając mnie daleko bym nie uszła bo mam dzieci,które mnie potrzebują.....{cowboy}
ja tez chcę i nawet nie będe pytac czy mogę!!! Ide i już.Ale fakt że słoneczka odrobinke by sie przydałao! tak w ogóle to własnie brak słońca nas dobija wiecie.trzeba by może do solarium jakiego czy co...ale wiadomo że to nie to samo.Będzie wiosna tak czy tak,w każdej sprawie.
Zapraszam do mojego miasta - jest tu "Kurna chata" - mała knajpeczka z domowym żarełkiem i swojskim zapaszkiem, jest też "PIerna chata" - z pierogami mmmmmmmmmmmm - swietny smaczek. Na koniec pojedziemy do "Ducha gór" - tamtejsza atmosfera powali Cie, nie da sie opisac - trzeba to przeżyć.
Nie martw sie, nie ma tego złego..........................
Goska
Gosiu kochana skorzystam dzięki piękne dzięki
potrzeba mi tego bardzo potrzeba
mam nadzieję że .....przejdzie to złe........ wszak mówią
największa żmija mija
pozdrawiam
a gdzie ty gosiku mieszkasz?przyznaję że w moim miescie czyli Katowicach niewiele jest miejsc w których mozna dobrze zjeść i żeby była fajna atosfera do tego.Nie wiem gzdie bym was żarłoki zaprosic mogła.Ot...mam zadanie!!!!
Za słowami piosenki Jana Kaczmarka z ELITY
chciałoby się iść z plecakiem na plecach w dobrych butach i
z dala od ludzi z dala od intryg z dala od tego co jest złe
zamieszkać, choć na chwilę ,zadumać się
naładować akumulatory życia i wrócić
kto idzie za mną hej!!!! zapraszam
i do Tarnowa i do Sosnowca i do Lublina i do Opola i do Sejn i gdzie oczy poniosą......!!!!!!!!!!!!!!
a potem do domu do siebie do ciepłych pieleszy
Dlaczego tak napisałam?????? bo.............spotkała mnie wczoraj obrzydliwa przygoda/nazwię tę coś.. przygodą/ale nie użalam się nad sobą o nie...!!!!!!!!zapraszam kochanych żarłowiczów do podróży!!!!!! do odskoczni od tego co nie miłe!!!!!!!!
acha i jeszcze jedno liczę na Was " co nas nie zabije to nas wzmocni"
kamaxyz
kamaxyz, cokolwiek Cię spotkało - jestem z Tobą. Mnie w poniedziałek spotkało coś obrzydliwego, co powaliło mnie psychicznie i dziś powali mnie finansowo. I masz rację "co nas nie zabije to nas wzmocni". 3maj się!
racja kamaxyz czasem rzeczywiście ma się ochotę iść gdzie oczy poniosą - ma się wszystkiego dość - ale widzisz my mimo wszystko mamy dokąd iść - właśnie tu , na WZ do swoich przyjaciół - JAKIE MAM SZCZĘŚCIE ,ŻE WAS MAM
Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
> Bardzo proszę - zacznijcie od Tarnowa...
>
Borgia, czyżbyś miała coś wspólnego z miastem, w którym mieszkam?
oj Kamus to i ja się pisze na to. wspólnie razem zawsze łatwiej pokonać to co smutne.
Kama- glowa do gory- zycie i tak jest piekne :))))))
a z pojsciem gdzies tam w swiat to proponuje poczekac, az sie ociepli, zielono sie zrobi i kwiatki zakwita, i ptaszki zaspiewaja
{bandana}- no to ja w przebraniu he he , przygotowana do podróży, JEDZIEMY, kamus glowa do góry, akrety do podziemia prosze, {antlers} inka21
nie chcę czekać wiosny!!!!!!marinik
chcę teraz już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do wiosny przejdzie mi
ale za radę dziekuję
a wszystkim którzy są ze mną mówię pięknie jesteście kochani i tak trzymać
kamaxyz
Jestem tutaj od niedawna, nie znacie mnie, ale......czy mogę iśc z Wami???
...chetnie bym choć na troche "dała noge" od podłosci tego swiata...! Pozdrawiam Was ciepło. "I.M"
jasne!!!!!witaj w świecie żarłocznych przyjaciół!!!!!!
zapewniam Cię jest tu dobrze miło swojsko
i poprostu dobrze jest
i w drogę!!!!!!!!!
Kamo kochana - nie poddawaj się.I nie przejmuj, nie warto, choć bardzo boli. Trzymam kciuki za Ciebie Zabierz nas wszystkich na swoją wędrówkę - może uda nam się Ciebie pocieszyć.
Ogrzej nas wszystkich swoim ciepłem i dobrocią.
{sad3}Ja też czasami mam ochotę walnąć wszystkim i iść gdzie mnie poniosą oczy ......z dala od szarej rzeczywistości,przyziemnych spraw,ciągłego zastanawiania się co będzie,albo jak zrobić zeby było dobrze.....więc jeśli pozwolisz to dołanczam się już dzisiaj w podróz w zapomnienie i w nieznane,ale znając mnie daleko bym nie uszła bo mam dzieci,które mnie potrzebują.....{cowboy}
ja tez chcę i nawet nie będe pytac czy mogę!!! Ide i już.Ale fakt że słoneczka odrobinke by sie przydałao! tak w ogóle to własnie brak słońca nas dobija wiecie.trzeba by może do solarium jakiego czy co...ale wiadomo że to nie to samo.Będzie wiosna tak czy tak,w każdej sprawie.
ciągle aktualna KURNA CHATA
kamaxyz sciska
Zapraszam do mojego miasta - jest tu "Kurna chata" - mała knajpeczka z domowym żarełkiem i swojskim zapaszkiem, jest też "PIerna chata" - z pierogami mmmmmmmmmmmm - swietny smaczek. Na koniec pojedziemy do "Ducha gór" - tamtejsza atmosfera powali Cie, nie da sie opisac - trzeba to przeżyć.
Nie martw sie, nie ma tego złego..........................
Goska
Gosiu kochana skorzystam dzięki piękne dzięki
potrzeba mi tego bardzo potrzeba
mam nadzieję że .....przejdzie to złe........ wszak mówią
największa żmija mija
pozdrawiam
a gdzie ty gosiku mieszkasz?przyznaję że w moim miescie czyli Katowicach niewiele jest miejsc w których mozna dobrze zjeść i żeby była fajna atosfera do tego.Nie wiem gzdie bym was żarłoki zaprosic mogła.Ot...mam zadanie!!!!
No i mamy Oscara!!!!!!!!!!!!!!!!!
tj Kaczmarek
tak się cieszę tj my się cieszymy
kamaxyz