Forum

Rozmowy wolne i frywolne

a mnie się marzy kurna chata

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-10 08:19:52

Za słowami piosenki Jana Kaczmarka z ELITY
    chciałoby się iść z plecakiem na plecach w dobrych butach i
    z dala od ludzi z dala od intryg z dala od tego co jest złe
    zamieszkać, choć na chwilę ,zadumać się
    naładować akumulatory życia i wrócić
    kto idzie za mną hej!!!! zapraszam
    i do Tarnowa i do Sosnowca i do Lublina i do Opola i do Sejn i gdzie oczy poniosą......!!!!!!!!!!!!!!
    a potem do domu do siebie do ciepłych pieleszy
    Dlaczego tak napisałam?????? bo.............spotkała mnie wczoraj obrzydliwa przygoda/nazwię tę coś.. przygodą/ale nie użalam się nad sobą o nie...!!!!!!!!zapraszam kochanych żarłowiczów do podróży!!!!!! do odskoczni od tego co nie miłe!!!!!!!!
    acha i jeszcze jedno liczę na Was " co nas nie zabije to nas wzmocni"
    kamaxyz

• Autor: Animozja Data: 2005-02-10 08:47:54

kamaxyz, cokolwiek Cię spotkało - jestem z Tobą. Mnie w poniedziałek spotkało coś obrzydliwego, co powaliło mnie psychicznie i dziś powali mnie finansowo. I masz rację "co nas nie zabije to nas wzmocni". 3maj się!

• Autor: inka Data: 2005-02-10 08:50:07

racja kamaxyz czasem rzeczywiście ma się ochotę iść gdzie oczy poniosą - ma się wszystkiego dość - ale widzisz my mimo wszystko mamy dokąd iść - właśnie tu , na WZ do swoich przyjaciół - JAKIE MAM SZCZĘŚCIE ,ŻE WAS MAM

• Autor: matyldusia Data: 2005-02-13 21:12:14

Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
    > Bardzo proszę - zacznijcie od Tarnowa...
    >

Borgia, czyżbyś miała coś wspólnego z miastem, w którym mieszkam?

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-02-10 11:32:26

oj Kamus to i ja się pisze na to. wspólnie razem zawsze łatwiej pokonać to co smutne.

• Autor: marinik Data: 2005-02-10 12:16:13

Kama- glowa do gory- zycie i tak jest piekne :))))))
    a z pojsciem gdzies tam w swiat to proponuje poczekac, az sie ociepli, zielono sie zrobi i kwiatki zakwita, i ptaszki zaspiewaja

• Autor: inka21 Data: 2005-02-10 14:24:38

{bandana}- no to ja w przebraniu he he , przygotowana do podróży, JEDZIEMY, kamus glowa do góry, akrety do podziemia prosze, {antlers} inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-10 14:27:23

nie chcę czekać wiosny!!!!!!marinik
    chcę teraz już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    do wiosny przejdzie mi
    ale za radę dziekuję
    a wszystkim którzy są ze mną mówię pięknie jesteście kochani i tak trzymać
    kamaxyz

• Autor: I.M. Data: 2005-02-10 14:59:38

Jestem tutaj od niedawna, nie znacie mnie, ale......czy mogę iśc z Wami???...chetnie bym choć na troche "dała noge" od podłosci tego swiata...! Pozdrawiam Was ciepło. "I.M"

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-10 15:07:08

jasne!!!!!witaj w świecie żarłocznych przyjaciół!!!!!!
    zapewniam Cię jest tu dobrze miło swojsko
    i poprostu dobrze jest
    i w drogę!!!!!!!!!

• Autor: ekkore Data: 2005-02-10 15:09:43

Kamo kochana - nie poddawaj się.I nie przejmuj, nie warto, choć bardzo boli. Trzymam kciuki za Ciebie Zabierz nas wszystkich na swoją wędrówkę - może uda nam się Ciebie pocieszyć.
    Ogrzej nas wszystkich swoim ciepłem i dobrocią.

• Autor: seruś Data: 2005-02-10 16:30:27

{sad3}Ja też czasami mam ochotę walnąć wszystkim i iść gdzie mnie poniosą oczy ......z dala od szarej rzeczywistości,przyziemnych spraw,ciągłego zastanawiania się co będzie,albo jak zrobić zeby było dobrze.....więc jeśli pozwolisz to dołanczam się już dzisiaj w podróz w zapomnienie i w nieznane,ale znając mnie daleko bym nie uszła bo mam dzieci,które mnie potrzebują.....{cowboy}

• Autor: mariam Data: 2005-02-12 18:17:29

ja tez chcę i nawet nie będe pytac czy mogę!!! Ide i już.Ale fakt że słoneczka odrobinke by sie przydałao! tak w ogóle to własnie brak słońca nas dobija wiecie.trzeba by może do solarium jakiego czy co...ale wiadomo że to nie to samo.Będzie wiosna tak czy tak,w każdej sprawie.

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-16 15:09:26

ciągle aktualna KURNA CHATA
    kamaxyz sciska

• Autor: gosipiet Data: 2005-02-17 22:31:34

Zapraszam do mojego miasta - jest tu "Kurna chata" - mała knajpeczka z domowym żarełkiem i swojskim zapaszkiem, jest też "PIerna chata" - z pierogami mmmmmmmmmmmm - swietny smaczek. Na koniec pojedziemy do "Ducha gór" - tamtejsza atmosfera powali Cie, nie da sie opisac - trzeba to przeżyć.
    Nie martw sie, nie ma tego złego..........................
    Goska

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-18 07:42:36

Gosiu kochana skorzystam dzięki piękne dzięki
    potrzeba mi tego bardzo potrzeba
    mam nadzieję że .....przejdzie to złe........ wszak mówią
    największa żmija mija
    pozdrawiam

• Autor: mariam Data: 2005-02-18 12:18:39

a gdzie ty gosiku mieszkasz?przyznaję że w moim miescie czyli Katowicach niewiele jest miejsc w których mozna dobrze zjeść i żeby była fajna atosfera do tego.Nie wiem gzdie bym was żarłoki zaprosic mogła.Ot...mam zadanie!!!!

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-28 09:44:31

No i mamy Oscara!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tj Kaczmarek
    tak się cieszę tj my się cieszymy
    kamaxyz

Przejdź do pełnej wersji serwisu