Forum

Kuchenne porady

Tortowy debiut

• Autor: klio Data: 2005-02-13 21:54:25

Cześć Kochani!
    Ambitnie postanowiłam zrobić samodzielnie tort na trzecie urodziny synka. Pomyślałam, że w takim wieku nie bedzie jeszcze krytykował heheheeee....
    Torcik wyszedł naprawde smaczny. Chciałabym podziękować Adze_b za przepis na biszkopt - zawsze mi wychodzi i Indze21 za przepisy na kremy z kokosem. Bez Was musiałabym raczyć sie kupnymi specjałami. Jeszcze raz dzięki :)))))
    Raduś był zachwycony ale chyba ja bardziej. Tak to już jest jak się samemu coś pichci. Kompletny brak obiektywizmu
    Na przyszły rok mąż zapowiedział, że chce stadion !!! Brakowało nam jupiterów ale na 4 urodziny już bedzie można zrobić rogi :))))))))))))))

Cześć Kochani!
    Ambitnie postanowiłam zrobić samodzielnie tort na trzecie urodziny synka. Pomyślałam, że w takim wieku nie bedzie jeszcze krytykował heheheeee....
    Torcik wyszedł naprawde smaczny. Chciałabym podziękować Adze_b za przepis na biszkopt - zawsze mi wychodzi i Indze21 za przepisy na kremy z kokosem. Bez Was musiałabym raczyć sie kupnymi specjałami. Jeszcze raz dzięki :)))))
    Raduś był zachwycony ale chyba ja bardziej. Tak to już jest jak się samemu coś pichci. Kompletny brak obiektywizmu
    Na przyszły rok mąż zapowiedział, że chce stadion !!! Brakowało nam jupiterów ale na 4 urodziny już bedzie można zrobić rogi :))))))))))))))

Klio
    ~(*_*)~

• Autor: jolus Data: 2005-02-13 22:54:01

klio piekny tort!!! wygląda niesamowicie nie dziwie sie, że synkowi i mężowi sie podobał!!
    pozdrawiam -jola

• Autor: Tapsia Data: 2005-02-14 07:42:16

To dzieło sztuki!!!.Ja będę piekła tort dla mojej wnusi w sobotę.Gdyby to był facet to napewno bym się skusiła na taki sam.Szczerze gratuluję, masz talent

• Autor: emiloos Data: 2005-02-14 09:21:29

Kurcze, super pomysł. Gratuluje pięknego tortu. Ja mam urodziny 4 kwietnia... moge prosić taki?
    Pozdrawiam,
    emiloos

• Autor: inka21 Data: 2005-02-14 10:06:36

z inki21 zostaląm ingą21- też fajnie, moze byc lekka odmiana:), a co się tyczy tortu to jest więcej niz ok, gratuluje, inka21

• Autor: klio Data: 2005-02-14 14:29:11

Cieszę się, żę się Wam podoba :) Przepraszam Inka za tą literówke ale to ze zmęczenia (nie mylić z przepiciem)

klio
    ~(%)~

• Autor: tinaa Data: 2005-02-14 18:43:19

Gratuluje pomyslu, super !! podoba mi sie, gratuluje :-)moj maz jest fanem fussbalu tez mu taki zrobie napewno bedzie zaskoczony :-)

• Autor: emiloos Data: 2005-02-15 06:37:42

Sorki, urodzinki mam 9 kwietnia, to ze zmęczenia... za długo przed komputerem... :P

• Autor: bahus Data: 2005-02-14 21:43:50

Ale fajny tort, pewnie u Ciebie zamówię. Gratulacje
    Bahus

• Autor: 555 Data: 2005-02-14 23:40:10

nie bede oryginalna: C U D O !!! :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu