Uwaga! Tu będzie "dział" do powarczenia - jak nam będzie źle, jak się z kimś pokłócimy. Wejdźmy na moment i powarczmy. Pomyślmy, że ekran to lusterko - i .... hahahaa, hihihi .. ta sytuacja jest tak głupia, że aż śmieszna!
Nosy do góry,usta w podkówkę do góry, nie dać złemu!!!!
Przyłączam się do Ciebie ekkore wrrrrrrrrr a niech tam!!!!!!! powarczeć można ,wręcz trzeba!!!!!! i już jest lżej!!!!!!!!! Ostatnie moje dni to tylko ciche warczenie, aż wyć mi się chce auuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! hi hihi i już mi ulżyło dzięki Kasiupowaga!!!!!!!!!!!jest mi lżej o niebo lżej
pozdrawiam wszystkich wwwwwwwrrrrrrrrrr wwwwwwwrrrrrrr- owiczów
kamaxyz
Uwaga! Tu będzie "dział" do powarczenia - jak nam będzie źle, jak się z kimś pokłócimy. Wejdźmy na moment i powarczmy. Pomyślmy, że ekran to lusterko - i .... hahahaa, hihihi .. ta sytuacja jest tak głupia, że aż śmieszna!
Nosy do góry,usta w podkówkę do góry, nie dać złemu!!!!
Przyłączam się do Ciebie ekkore wrrrrrrrrr a niech tam!!!!!!! powarczeć można ,wręcz trzeba!!!!!! i już jest lżej!!!!!!!!! Ostatnie moje dni to tylko ciche warczenie, aż wyć mi się chce auuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! hi hihi i już mi ulżyło dzięki Kasiupowaga!!!!!!!!!!!jest mi lżej o niebo lżej
pozdrawiam wszystkich wwwwwwwrrrrrrrrrr wwwwwwwrrrrrrr- owiczów
kamaxyz
A moge tu z Wami SIUPNAC zamiast warczec???????????
mam takiego doła, że jedno wrrrrrrrr to za mało, ja robię /wrrrrrr/ do potęgi 10
pozdrawiam
ja siupnę z Tobą!!! I nie spowodu wrrr... a dla przyjemności...
wszystkich warrr - czacych pozdrawiam i pocieszam !!