Właśnie się wziąłem za powiadamianie o nowych wiadomościach na forum.
I tu mam dylemat. Jak to ma działać.
Ja wymyśliłem takie rozwiązanie, że każdy użytkownik będzie mógł określić wątki w których nowe wiadomości będą powodowały wysłanie maila z powiadomieniem. Ale może macie inne wyobrażenie o tym jak to powinno działać.
Czekam na opinie.
Ja jestem za! Jeżeli "zaprenumeruję" wszystkie na maila przyjdzie powiadomienie, że ktoś się dopisał, a czy bede chciała przeczytać czy nie to już ode mnie zależy.
tylko co z logowaniem - nie da się, żeby sam rozpoznawał po komputerze?, wtedy kliknie się na link i można czytać.
Nooo i o to chodzi :)))
Można by ustawieniach dać kilka podstawowych np:
* Przesyłaj wszystkie
* Przesyłaj tylko założone przezemnie
* Przesyłaj wg zaznaczanych
...
albo cos koło tego ;)
Właśnie się wziąłem za powiadamianie o nowych wiadomościach na forum.
I tu mam dylemat. Jak to ma działać.
Ja wymyśliłem takie rozwiązanie, że każdy użytkownik będzie mógł określić wątki w których nowe wiadomości będą powodowały wysłanie maila z powiadomieniem. Ale może macie inne wyobrażenie o tym jak to powinno działać.
Czekam na opinie.
pozdrowiam
Pampas
Ja jestem za! Jeżeli "zaprenumeruję" wszystkie na maila przyjdzie powiadomienie, że ktoś się dopisał, a czy bede chciała przeczytać czy nie to już ode mnie zależy.
tylko co z logowaniem - nie da się, żeby sam rozpoznawał po komputerze?, wtedy kliknie się na link i można czytać.
To już jest w nowym portalu zrobione.
Tak, tego brakuje. Nawet jak nie do wszystkich tematów to przynajmniej do swoich.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
emiloos
Nooo i o to chodzi :)))
Można by ustawieniach dać kilka podstawowych np:
* Przesyłaj wszystkie
* Przesyłaj tylko założone przezemnie
* Przesyłaj wg zaznaczanych
...
albo cos koło tego ;)
Klio
~(*_*)~