Witaj, fajnie, że jesteś.
A na chacie to trzeba trafić na ludzi albo się "powiesić" (jeżeli się jest dłużej przy komputerze, tzn zostawić otwarte okno chata i co jakiś czas sprawdzać.
oooo.. w slicznych kraju mieszkasz :))
ja tez witam i od razu podpytuje o rybna zapiekanke z pure ziemniaczanym i sosem smietanowym (mozna ja nawet kupic jako mrozonke do mikrofali w marketach).. jest pyszna, a ja zagubilam gdzies przepis a nazwy nie pamietam..
Witaj na WŻ uciekaj stąd jak najszybciej bo zasilisz szeregi uzależnionych od tej stronki, hihhiiii... oczywiście żartuję, a uzależnienie znam z autopsji...
Pozdrawiam,
emiloos
jestem nowa.
Mieszkam w Szwecji.
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrowienia dla Bahusa - dawne czasy na mniammniam
Weszlam od razu na chata , ale tam "glucho i pusto"
Za bledy ortograficzne z gory przepraszam
Witaj, fajnie, że jesteś.
A na chacie to trzeba trafić na ludzi albo się "powiesić" (jeżeli się jest dłużej przy komputerze, tzn zostawić otwarte okno chata i co jakiś czas sprawdzać.
oooo.. w slicznych kraju mieszkasz :))
ja tez witam i od razu podpytuje o rybna zapiekanke z pure ziemniaczanym i sosem smietanowym (mozna ja nawet kupic jako mrozonke do mikrofali w marketach).. jest pyszna, a ja zagubilam gdzies przepis a nazwy nie pamietam..
pozdrawiam
{dizzy2}opps .Z ryb to uznaje tylko sledzie.
Sprobuje znalezc taki przepis dla ciebie{book2}
Pozdr
och, dziekuje bardzo :))
postaram sie jakos odwdzieczyc :))
Witaj na WŻ
uciekaj stąd jak najszybciej bo zasilisz szeregi uzależnionych od tej stronki, hihhiiii... oczywiście żartuję, a uzależnienie znam z autopsji...
Pozdrawiam,
emiloos