Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Cudowne urodziny....

• Autor: bahus Data: 2005-02-21 19:31:40

Dwa tygodnie temu byly moje urodziny, ale jakby nikt tego niezauwazyl. Mialem nadzieje, ze rano przy sniadaniu zona złoży mi zyczenia, moze nawet bedzie miala jakis prezent... Nie powiedziala nawet "czesc kochanie", nie mówiac juz o zyczeniach. Myslalem, ze chociaz dzieci beda pamietaly - ale zjadly sniadanie, nie odzywajac sie ani slowem.
    Kiedy jechalem do pracy, czulem sie samotny i niedowartosciowany. Jak tylko wszedlem do biura, sekretarka zlozyla mi zyczenia urodzinowe i od razu poczulem sie duzo lepiej - ktos pamietal.
    Pracowalem do drugiej. Okolo drugiej sekretarka weszla i powiedziala:
    - Dzisiaj jest taki piekny dzien, w dodatku sa pana urodziny, moze zjemy gdzies razem obiad?
    Zgodzilem sie - to byla najmilsza rzecz, jaka od rana uslyszalem.
    Poszlismy do cudownej restauracji, zjedlismy
    obiad w przyjemnej atmosferze i wypilismy po lampce wina. W drodze powrotnej do biura sekretarka powiedziala:
    - Dzisiaj jest taki piekny dzien. Czy musimy wracac do biura?
    - Wlasciwie to nie - stwierdzilem.
    - No to chodzmy do mnie-zaproponowala.

U niej wypilismy jeszcze po lampce koniaku, porozmawialismy chwile, a ona zaproponowala:
    -Czy nie masz nic przeciwko temu, jesli pójde do sypialni przebrac sie w cos wygodniejszego?
    - Jasne - zgodzilem sie bez wahania.
    Poszla do sypialni, a po kilku minutach wyszla.....niosac tort urodzinowy razem z moja zona, dziecmi i tesciowa.Wszyscy spiewali "Sto lat" ...
    A ja, k****...! siedzialem na kanapie...w samych skarpetkach."

• Autor: bahus Data: 2005-02-21 19:43:34

Sciągnąłem z innego fora ;)
    Bahus

• Autor: inka21 Data: 2005-02-22 08:10:31

a ja ci życzę jak najmniej koszmarnych urodzin, ale masz poczucie humoru, he he he :):):), i wogole to sto lat na zapas inka21

• Autor: Tapsia Data: 2005-02-22 08:48:22

Dobra sekretarka to skarb.....dla rodziny

• Autor: ekkore Data: 2005-02-22 09:20:37

Makabryczne urodziny... Z tego wniosek, że lepiej nie wierzyć sekretarkom...

• Autor: emiloos Data: 2005-02-22 10:28:06

hehehe.... ludzie, ludzie....

• Autor: inka Data: 2005-02-22 11:39:01

hahahahahaha - bahus ale Ty masz marzenia hahahaha - a jeżeli to tylko sen hihihi - to dobrze że się obudziłeś - bo to był koszmar - ale się ubawiłam - irenka

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-22 14:04:00

Marzenia każdego mężczyzny !!!!!!! być w skarpetkach!!!!! a tu żona i wszyscy których kochasz!!!!! nie do śmiechu mi dzisiaj bo jutro mam pogrzeb mojej drogiej kuzynki
    jednak drogi Bahusie życzę, aby spełniły się marzenia!!!! te marzenia !!!!! a tak serio z okazji urodzin */ jeżeli to nie blef/ --- dwa tygodnie temu to nic!!!! że dzisiaj składam --- samych dobrych słonecznych dni i tradycyjnie 100 lat z ogonkiem
    pozdrawiam i z okazji urodzin ściskam o tak!!!!!! -- chyba żona nic nie będzie mieć
    jakich tam no .......sji!!!!!!! przecież to z okazji urodzin

kamaxyz

• Autor: bahus Data: 2005-02-22 15:09:21

Nie nie, kama nie miałem urodzin, to tylko żart, który ściągnąłem z netu :DDDD
    Bahus

PS. Mimoo wszystko dziękuję

• Autor: marinik Data: 2005-02-23 07:58:51

he he - tez seieusmialem ale jednoczesnie zawiedziony jestem, ze tych urodzin tak naprawde nie bylo :(((((
    moznaby SIUPNAC z okazji urodzin baha.

• Autor: Kasia cz Data: 2008-02-06 04:19:28

Czytam z wielkim zaciekawieniem , mysle sobie ''biedny czlek, moze choc po fakcie ale zloze mu zyczenia'':-), a tu prosze jaki final. Tak sie usmialam ze az dzieci obudzilam .Dawac z tym do gory

• Autor: luckystar Data: 2008-02-06 04:24:02

Kasiu, widze, ze tak sie usmialas, ze nawet nie zauwazylas, ze to watek z lutego ale 2005 roku, wiec za kilka dni bedzie obchodzil 3cia rocznice powstania :))) Ale smiech to zdrowie ...:))

• Autor: Kasia cz Data: 2008-02-06 04:27:07

Marylko, widzialam date i dlatego pisalam ''po fakcie''.:-)

• Autor: krysia64 Data: 2008-02-06 19:46:13

......mimo ze to stare ......ale dobrze jest pośmiać sie .......dawajcie wiecej takich wesołych odgrzanych kawałków

• Autor: kawa3 Data: 2008-02-06 20:27:44

Byłabym zawiedziona gdybyś pozostał w ubraniu.....

• Autor: makusia Data: 2008-02-08 00:16:57

o kurcze flak!!! aleś wpadł jak śliwka w kompot , wielkie dzieki :))))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu