Forum

Kuchenne porady

PESTO bez oliwy?

  • Autor: matyldusia Data: 2005-02-24 10:11:09

    Mam pytanie: czy ktoś robił kiedyś pesto na oleju a nie na oliwie ? Pomimo najlepszych chęci nie jestem w stanie polubić smaku (i zapachu) oliwy, mogę jej dodać zaledwie odrobinę. Czy to będzie jeszcze pesto?

  • Autor: matyldusia Data: 2005-02-26 13:08:19

    Borgia, czy Ty nie jesteś przypadkiem z Tarnowa?
    Co do oliwy - jadam, bo zdrowa ale UWIELBIAM w smaku olej rzepakowy ( najbardziej Kujawski...)
    Pinia leży u mnie już drugi miesiąc i pora coś z tym zrobić. Może się przełamię i dochowam wierności tradycji? Jak pesto to pesto

  • Autor: ekkore Data: 2005-02-28 12:14:56

    Mam podobny problem -
    nie nawidzę zapachu oliwy.
    Jak jest juz dodana to tak mocno mi nie przeszkadza, ale sam zapach z butelki - brrr. Wniosek

  • Autor: ekkore Data: 2005-02-28 12:26:18

    Zjadło mi kawałek wypowiedzi. Dopisuję

    Wniosek - trzeba chodzić na gotowe!

  • Autor: matyldusia Data: 2005-02-28 22:54:15

    Żeby było gdzie...

Przejdź do pełnej wersji serwisu