Forum

Rozmowy wolne i frywolne

spotkania z przyjaciółmi

• Autor: Duniasza Data: 2005-02-24 15:45:17

Witajcie!

W moim domu kiedy spotykamy się z naszymi najwierniejszymi przyjaciółmi, organizujemy tzw. wieczory tematyczne. Na przykład ostatnio były wieczory: chłopski, rybny, rosyjski, włoski, francuski i chiński. A jutro organizujemy wieczór ukraiński. Za jakiś czas kaukaski. W głównej mierze ich tematyka to kulinaria: przygotowujemy kilka regionalnych dań. Do tego odpowiednia muzyka, a czasami i wystrój. I spotkania odbywają się raz u nich raz u nas.

Czy Wy też czasami organizujecie takie spotkania?

Dunia

• Autor: emiloos Data: 2005-02-24 16:29:31

Cudownie... gratuluje pomysłu !!! Niestety nasze spotkania tematyczne ograniczają sie do trunków, temat typu: dzisiaj wszyscy pijemy gorzką żołądkową albo inny temat: dzisiaj wszyscy pijemy Żywca :(
    Pozdrawiam,
    emiloos

• Autor: marinik Data: 2005-02-25 07:22:59

Wspaniale, naprawde WSPANIALE. Osobisie ubolewam, ze moje zycie towarzyskie jakos bardzo sie ograniczylo - wg mnie nie za moja przyczyna, a za przyczyna znajomych, ktorzy marudza, narzekaja, na nic czasu nie maja
    :((((((((((

• Autor: klio Data: 2005-02-25 11:12:45

Wyśmienity pomysł!!!
    Kiedyś namiętnie ze znajomymi grywaliśmy w kanase i zawsze coś ciekwaego z kulinariów czekało. A teraz wszyscy sie pożenili i rozmnożyli. Dzieci małe i nie za bardzo można już sobie tak posiedzieć ale myśle,że jak podrosną to znowu wrócimy do takich wieczorków. No i zostały jeszcze wakacyjne urlopy :)))

klio
    ~(*_*)~

• Autor: mariam Data: 2005-02-26 19:06:53

po wakacjach ,które spedzamy w dosc duzym gronie przyjaciół spotykamy sie i robimy wieczór powakacyjny z kuchnia miejsca w którym bylismy np;grecki czy hiszpański czy mazurski,kurpiowski itd itp.W ciagu roku to sie niestety nie udaje-za duzo pracy.ogladamy zdjęcia,jemy [kazdy musi przygotowac cos innego]i bawimy sie znakomicie.

Przejdź do pełnej wersji serwisu