Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Papież potrzebuje modlitwy.....

• Autor: seruś Data: 2005-02-25 08:15:45

Kochani musimy modlić sie teraz szczególnie za naszego Papieża bo nie jest dobrze......Trzeba wspierać go w modlitwie i łączyć się z nim ,prosić o zdrowie,które jakże jest kruche.....On wielki autorytet potrzebuje modlitwy,nie wyobrażam sobie gdy go braknie ,wówczas świat cały sie zawali,jest tyle zła,egoizmu,szatańskiej działalności ,że może to wszystko runąć.....
    Pozdrawiam wszystkich

• Autor: inka21 Data: 2005-02-25 08:37:25

masz rację wlaśnie uslyszalam w telewizji w wiadomościach o opieracji Papieża, tak mi smutno , ludzie zmobilizujmy sie i zlaczmy we wspolnej modlitwie- będzie to nasz wklad w pomoc w odzyskanie zdrowia dla Papieża, inka21

• Autor: Tapsia Data: 2005-02-25 08:39:20

Całym moim serduchem przyłączam się to tego apelu!!!!!!
    Cieszę się, że apel taki znalazł się na forum.W tym naszym zabieganym,szaleńczym galopie często zapominamy o tak ważnych sprawach.Lączmy sie wszyscy w gorącej modlitwie za zdrowie naszego Ukochanego Karola.Jest to ogromna siła - jedynie to możemy Jemu zaoferować.

• Autor: ekkore Data: 2005-02-25 08:53:45

Popieram! To niewiele, a jednak tak dużo.
    Pomyślmy jak ubogi stanie się świat bez tego człowieka. Czy znajdzie się godny następca?

• Autor: kropka1976 Data: 2005-02-25 08:57:12

Jestem z Wami !

• Autor: kamaxyz Data: 2005-02-25 09:27:23

proszę ja też ja też łączę się duchowo z Wami w modlitwie o zdrowie dla Papieża dla naszego Ojca przewodnika dusz
    kamaxyz

• Autor: emiloos Data: 2005-02-25 10:05:55

Nie jestem katoliczką, ale przyłączam się do modlitwy bo to naprawdę zacny człowiek i baaardzo duuuużo dla świata i ludzi dobrego zrobił.
    emiloos

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-02-25 15:02:37

jesteśmy w szkole- jest przy nas, jesteśmy w pracy- jest przy nas, jesteśmy na wakacjach- jest przy nas, jesteśmy w samolocie-jest przy nas, jesteśmy na obiedze- jest przy nas, jesteśmy na łące- jest przy nas, jesteśmy w parku-jest przy nas , jesteśmy.......
    Bądźmy teraz z nim razem, tak jak On był z nami i dla nas. Jesteśmy wielką siłą także dzięki tak niezwykłemu człowiekowi - użyjmy tej siły by pomagać.

Przejdź do pełnej wersji serwisu