Wstawiłem przepis, który szczególnie ucieszy samców. Nazywa się on: Jałowcowe cuda - JAŁOWCÓWKA i KARKÓWKA.
Pełen niecenzurowany przepis :-)
Czekam na recenzje!
Napisałem, że SZCZEGÓLNIE samców ucieszy. Samiczki mogą się cieszyć OGÓLNIE :-)
Do przepisu nadają się jagody suszone - dobre sa pewnej firmy przyprawowej na K...
Gałązkę znajdziesz w najbliższym mieszanym lesie.
w komentarzach napisałam ci tak :
no ,no kto by pomyślał:), znam smak obydwu produktow, poniewaz sama je prawie w ten sam sposob przygotowuje , jedno jest pewne są na 5 z plusem, wierz mi - nie jest li tylko przepis dla samcow, samiczki :) też chętnie się nimi delektują inka21
Wstawiłem przepis, który szczególnie ucieszy samców. Nazywa się on: Jałowcowe cuda - JAŁOWCÓWKA i KARKÓWKA.
Pełen niecenzurowany przepis :-)
Czekam na recenzje!
Dlaczego tylko panowie? a panie? Domagam się przeprosin i uwzględnienia nas też!!!
Przepis widziałam, jest niezły - ale z racji braku jałowca i cierpliwości chyba nie uda się zrealizować
Napisałem, że SZCZEGÓLNIE samców ucieszy. Samiczki mogą się cieszyć OGÓLNIE :-)
Do przepisu nadają się jagody suszone - dobre sa pewnej firmy przyprawowej na K...
Gałązkę znajdziesz w najbliższym mieszanym lesie.
w komentarzach napisałam ci tak :
inka21
no ,no kto by pomyślał:), znam smak obydwu produktow, poniewaz sama je prawie w ten sam sposob przygotowuje , jedno jest pewne są na 5 z plusem, wierz mi - nie jest li tylko przepis dla samcow, samiczki :) też chętnie się nimi delektują
robię z wlasnego jalowca (mam na dzialce czystej ekologicznie, jeszcze), inka21
Ineczko, jak to z wlasnego jalowca..?
ja mam las i jestem zainteresowana, jak preparujesz jagody..
pozdrawiam