Mam na imię Karina,mieszkam w Rudzie Śląskiej.Jestem tu pierwszy raz i już się cieszę. Nareszcie znalazłam stronę dla siebie,gdzie można porozmawiać o gotowaniu i na wiele przeróżnych tematów.Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona .
witam kariolka serdecznie witam !!!!!!i troszeczkę zazdroszczę powitania!!!!!!! i przyjęcia do grona żarłowiczów
a tak od siebie
świetnie czuje się wsród kochanych żarłowiczów
życze !!!!!!!!!!ooooooooowwwwwwwwwoooooooocccccccccnnnnnnnyyyyyyyychhhhhhhhh
wspaniałych i dobrych pomysłów na przepisy
cieplutko pozdrawia PODLASIE
kamaxyz
Witamserdecznie !!! Jestem też po raz pierwszy na forum .Cieszę się bo może przyjmiecie mnie do swego grona,Mieszkam nie daleko Wrocławia a ściśle mówiąc jestem z Ziębic .Czekam na akceptację!!!!!
karioka witam - jesteś prawie moją sąsiadką ja mieszkam 3km. za Mikołowem - weszłaś tu a tu panuje wirus bardzo zarażliwy - jak tu się wejdzie to wyjść już nie można - hahahahahaha - ale sie nie bój tu jest cudownie - a ludzie nawet słów brak , takich nie poznasz nigdzie - irenka
Przepraszam serdecznie ale jestem jeszcze całkiem nowa i dopiero pózniej zorientowalam się że weszłam w paradę Karioke.To ta pani rozpoczeła wątek a ja weszłam między "wódkę a zakąskę".Nie mniej wcale nie żałuję i jest mi bardzo miło .Myślę ,że sobie miło poklikamy.
Mam na imię Karina,mieszkam w Rudzie Śląskiej.Jestem tu pierwszy raz i już się cieszę. Nareszcie znalazłam stronę dla siebie,gdzie można porozmawiać o gotowaniu i na wiele przeróżnych tematów.Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona .
Witaj serdecznie :))
jasne, ze Cie przyjmiemy. czemu mielibysmy nie przyjmowac????????
Witaj i baw sie dobrze.
SIUP!!!!
Hello, ja również witam!! mam nadzieję, że przybędzie wiele ciekawych (nomych) przepisików...;-))
witaj karoika- mieszkasz calkiem niedaleko mnie, cieszę się ,że tu trafiłaś, :)inka21
I ja cię serdecznie witam ,pozdrawiam i zapraszam,czekamy na twoje przepisy!!!pa Lola
Witam Cie bardzo cieplutko. teraz juz nie ma wyjścia. hihihiihihihihhii
na forum przedstawiałm kilka osób w tym wątku. Temat: Odp: witam
Data: 2005-02-14 15:51:59 jak masz ochotę to zerknij. hihhihihihihiii
serwus w gronie WieLgacHnycH ŻarŁoKóW.
pozdrawiam,
shiludek
witam kariolka serdecznie witam !!!!!!i troszeczkę zazdroszczę powitania!!!!!!! i przyjęcia do grona żarłowiczów
a tak od siebie
świetnie czuje się wsród kochanych żarłowiczów
życze !!!!!!!!!!ooooooooowwwwwwwwwoooooooocccccccccnnnnnnnyyyyyyyychhhhhhhhh
wspaniałych i dobrych pomysłów na przepisy
cieplutko pozdrawia PODLASIE
kamaxyz
Witam i o zdrowie pytam ... Nazywam się Emilka, mieszkam w Gliwicach i jestem uzależniona od WŻ... uważaj bo ta stronka wciąga...
Pozdrawiam,
emiloos
Witam !! Tu Karioka, dziękuję za miłe przyjęcie. Postaram się dopisac wiele moich wypróbowanych przepisów.
Witamserdecznie !!! Jestem też po raz pierwszy na forum .Cieszę się bo może przyjmiecie mnie do swego grona,Mieszkam nie daleko Wrocławia a ściśle mówiąc jestem z Ziębic .Czekam na akceptację!!!!!
karioka witam - jesteś prawie moją sąsiadką ja mieszkam 3km. za Mikołowem - weszłaś tu a tu panuje wirus bardzo zarażliwy - jak tu się wejdzie to wyjść już nie można - hahahahahaha - ale sie nie bój tu jest cudownie - a ludzie nawet słów brak , takich nie poznasz nigdzie - irenka
halinkaaa witam Ciebie równie serdecznie (tak jak karioke popatrz) bo nie chce pisać tego samego - bardzo dobrze trafiłaś - irenka
Przepraszam serdecznie ale jestem jeszcze całkiem nowa i dopiero pózniej zorientowalam się że weszłam w paradę Karioke.To ta pani rozpoczeła wątek a ja weszłam między "wódkę a zakąskę".Nie mniej wcale nie żałuję i jest mi bardzo miło .Myślę ,że sobie miło poklikamy.
ja tez witam :))
Halinkaa - witaj serdecznie,i zapraszam do korzystania z przepisow jak i wpisywania nowych, naprawde maja na tej stronie jakiegos wirusa.Pozdrawiam.
To chyba nie jakiś wirus tylko przekaz podprogowy... hihihi...
witaj! i uważaj, bo to naprawde wciąga!
Wciąga oj wciąga!!!! Jestem tu od paru dni i staram się znajeżć choćby chwileczkę aby pogawędzić.