Ponieważ regulamin tego zabrania nie będę nikogo namawiał na klikanie na znajdujące się po lewej stronie reklamy. A pomogłoby to bardzo w opłaceniu droższych, ale za to szybszych łącz. No cóż regulamin to regulamin.
Bahus
PS. Każde kliknięcie to to pewna (maleńka suma pieniędzy)
Klikamy, klikamy...........ale na czas przyjazdu, bede uzywac komunikacji panstwowej lub rodzinnej, tworzyc strony tez sie nie nauczylam, ale cokolwiek wiedziec wiecej nie zaszkodzi.
Pozdrawiam.
Ponieważ regulamin tego zabrania nie będę nikogo namawiał na klikanie na znajdujące się po lewej stronie reklamy. A pomogłoby to bardzo w opłaceniu droższych, ale za to szybszych łącz. No cóż regulamin to regulamin.
Bahus
PS. Każde kliknięcie to to pewna (maleńka suma pieniędzy)
Klikam, ale nie każda reklama się otwiera. Poza tym należy klikać w każdą reklamę czy zliczana jest tylko jedna, aby uzyskać efekt finansowy?
Fajny był test alkoholowy. A chińskiego nie udało mi się nauczyć, ani przewieźć swoich towarów przez niemiecką spedycję
Klikamy, klikamy...........ale na czas przyjazdu, bede uzywac komunikacji panstwowej lub rodzinnej, tworzyc strony tez sie nie nauczylam, ale cokolwiek wiedziec wiecej nie zaszkodzi.
Pozdrawiam.
a ja nie wiedzialam, ze trzeba kliknac.. :((
a ja nie widzę u siebie żadnych reklam?
O jakich reklamach jest mowa, bo ja również nie widzę.
Tzn można ... czy nie można klikać na reklamy, bo się pogubiłam ???
Klikanie wskazane jak najbardziej, bo pomoze pampasowi na takie dzialania,ktore sprawne funkcjonowanie WZ wspomoga.
o czym mowicie, nie widze zadnych reklam? nic takiego u mnie sie nie pojawia!!!o co chodzi??
o rany, juz zobaczylam, chyba bylam dotad slepa, nie zwralam uwagi, jak to trzeba czasem czlowieka sprowokowac aby otworzyl szerzej slepia. Pozdrawiam
Ja równiez nie zauważyłam do tej pory tych reklam.Teraz będę zawsze klikać.Grosz do grosza........
Trochę poklikaliśmy i już mamy szybkie łacza, patrzcie jak teraz WŻ śmiga
Bahus
są po lewej stronie ekranu, pod wyszukiwarką i kopertką
Bahus
bardzo mi przykro nie mogę pomóc nie widzę żadnych reklam
kamaxyz