Kochani, jakiś czas temu znalazłam dwie stronki ze zbiorem przepisów Roberta Makłowicza, jedna z nich to kuchnia.mckornik.com, ją łatwo jest znaleźć, natomiast druga jest lepsza, bo są prawie wszystkie wędrówki i to zaraz po emisji programu. Niestety, padł mi komp i utraciłam adres do tej strony, a wygladała ona mniej więcej następująco:(cos tak było chyba: www.staff.....) każda wędrówka to było zdjęcie z nazwą wędrówki, a przepisy były podobnie jak wyglada to w TV czyli taka nałożona na obraz lista.
No i moja prośba, jeśli ktoś zna adres, to proszę o jej podanie.
W zamian mogę udostepnić cały zestaw przepisów Makłowicza spisany (do tej pory) i ograniczony do niewielkich rozmiarów.
Z góry dziękuję
Ha - nie wiedzialem o istnieniu tej drugiej strony, zatem i jej adresem podzielic sie ie moge. Ale czy niesmialo moge prosic o te zebrane przez ciebie przepisy??? (bez rewanzu)
Kochani, jakiś czas temu znalazłam dwie stronki ze zbiorem przepisów Roberta Makłowicza, jedna z nich to kuchnia.mckornik.com, ją łatwo jest znaleźć, natomiast druga jest lepsza, bo są prawie wszystkie wędrówki i to zaraz po emisji programu. Niestety, padł mi komp i utraciłam adres do tej strony, a wygladała ona mniej więcej następująco:(cos tak było chyba: www.staff.....) każda wędrówka to było zdjęcie z nazwą wędrówki, a przepisy były podobnie jak wyglada to w TV czyli taka nałożona na obraz lista.
No i moja prośba, jeśli ktoś zna adres, to proszę o jej podanie.
W zamian mogę udostepnić cały zestaw przepisów Makłowicza spisany (do tej pory) i ograniczony do niewielkich rozmiarów.
Z góry dziękuję
Ja tez niestety znam tylko tę którą podałeś i strasznie ciekawa jestem tej drugie....... no cóż może ktoś zna?????????
Ha - nie wiedzialem o istnieniu tej drugiej strony, zatem i jej adresem podzielic sie ie moge.
Ale czy niesmialo moge prosic o te zebrane przez ciebie przepisy??? (bez rewanzu)
Już znalazłam ten adres: www.staff.amu.edu.pl, a jeśli chodzi o przepisy to podaj adres a napewno wyślę ci jak tylko znajdę chwilkę.
pozdrawiam
polecam sie i dziekuje za linka.
m n i k o d e m s k i @ s m r w . l o d z . p l
bez spacji oczywiscie :)))))))))))))))))))))))))))