Ja używam Mastercooka od 5 lat. Po roku miałam wymieniany bo mi stukał w trakcie pieczenia (ścianki się nagrzewały i wyginały), ale muszę przyznać że Mastercook zachował się bez zarzutu - wymiana na nową kuchenkę i to bez większego problemu. Czyli z gwarancją u producenta jak najbardziej OK.
A co do użytkowania to piekarnik jak piekarnik... ja mam z funkcją rożna - fajny bajer i funkcjonalny. Poza tym raczej bez zastrzeżeń.
No i ważne jak ma się małe dzieci - szyba nie nagrzewa się strasznie mocno, czyli nie grożą nam poparzenia.
Mam kuchenkę tej firmy od 1/2 roku.Jak narazie używam "do bólu" i wzystko jest ok.Przy użyciu termoobiegu piecze znacznie prędzej, ale nie mam jeszcz do końca tej funkcji przetestowanej.Pozdrawiam
Ja mam już 9 lat i nie nażekam, z tym że teraz są już leprze niż ja mam,bo ja tylko mam z rożnem,a chciałabym z termoobiegiem i innymi udogodniami,jeśli ktoś może mi doradzić jakiej firmy by była bardzo dobra, żebym mogła kupić, ale chciała bym z tymi wszystkimi bajerami,to bardzo proszę o radę,
Ja w swojej kuchni mam już od 8 lat takową kuchenkę,z elektrycznym piekarnikiem,ale bez nawiewu i super ciacha pieką się w nim,sernik zwłaszcza,polecam wszystkim tą markę,są jeszce nowsze i pewno lepsze polecam pozdrawiam lola
Wszystkie dodatki o jakich myślisz mają również piekarniki Mastercooka.Teraz są coraz nowsze.Wejdź na ich stronę a wszystkiego się dowiesz. www.mastercook.pl
Co myślicie o piekarnikach firmy Mastercook? Jestem w trakcie wymiany sprzętu,może ktoś już używa i ma jakieś doświadczenia.Będę wdzięczna za opinie!
Ja używam Mastercooka od 5 lat. Po roku miałam wymieniany bo mi stukał w trakcie pieczenia (ścianki się nagrzewały i wyginały), ale muszę przyznać że Mastercook zachował się bez zarzutu - wymiana na nową kuchenkę i to bez większego problemu. Czyli z gwarancją u producenta jak najbardziej OK.
A co do użytkowania to piekarnik jak piekarnik... ja mam z funkcją rożna - fajny bajer i funkcjonalny. Poza tym raczej bez zastrzeżeń.
No i ważne jak ma się małe dzieci - szyba nie nagrzewa się strasznie mocno, czyli nie grożą nam poparzenia.
aha - ja mam elektryczny oczywiście
Oj polecam, polecam.Piekarnik elektryczny piecze super, nie przypala i piecze równomiernie.
Znajomi też ją chwalą.
Pozdrawiam.
Mam kuchenkę tej firmy od 1/2 roku.Jak narazie używam "do bólu" i wzystko jest ok.Przy użyciu termoobiegu piecze znacznie prędzej, ale nie mam jeszcz do końca tej funkcji przetestowanej.Pozdrawiam
mam od 4 lat i jestem zadowolona, nigdy nie przypala, przypomina o wyłączeniu piekarnika poprzez funkcję nastawienia dzwonka, polecam , inka21
Ja mam już 9 lat i nie nażekam, z tym że teraz są już leprze niż ja mam,bo ja tylko mam z rożnem,a chciałabym z termoobiegiem i innymi udogodniami,jeśli ktoś może mi doradzić jakiej firmy by była bardzo dobra, żebym mogła kupić, ale chciała bym z tymi wszystkimi bajerami,to bardzo proszę o radę,
Ja w swojej kuchni mam już od 8 lat takową kuchenkę,z elektrycznym piekarnikiem,ale bez nawiewu i super ciacha pieką się w nim,sernik zwłaszcza,polecam wszystkim tą markę,są jeszce nowsze i pewno lepsze polecam pozdrawiam lola
Ja od roku mam z termoobiegiem i już nie wyobrażam sobie życia bez tej kuchenki.
Wszystko super się piecze.Polecam.
Aśka.
Wszystkie dodatki o jakich myślisz mają również piekarniki Mastercooka.Teraz są coraz nowsze.Wejdź na ich stronę a wszystkiego się dowiesz. www.mastercook.pl