Ja bardzo chętnie skorzystam z propozycji bo od dłuższego czasu mam chęć zrobić na święta ale nie mam fajnego przepisu. Z góry dziękuję a mój adres to aldka@o2.pl
Od dłuższego już czasu noszę się z zamiarem zrobienia mazurka na święta, więc bardzo bym prosiła o przepisy na adres kbanasiak@pcbc.gov.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam
No właśnie. Miało być pierwszy raz od dawna lenistwo... a mój najlepszy z mężów zaprosił caaałą rodzinkę na Święta. I co robić droga redakcjo? Trzeba zakasać rękawy i... robić te mazurki.
Pozdrowionka. Hiacynta
afrey@interia.pl
Bardzo chetnie skorzystam z tych przepisow. Robilam mazurka raz w zyciu - mogl sluzyc jako narzedzie zbrodni bo byl twardszy niz cegla. Moze tym razem bedzie lepiej
Moj e-mail: ours@tlen.pl
Bardzo mi wstyd ale muszę przyznać,że pracując w piekarni ( w biurze) niestety nie zjadłam jeszcze dobrego(!) mazurka.Chciałabym bardzo zawstydzić naszego cukiernika i zrobić mazurek "palce lizać",będę bardzo wdzięczna za łatwy w wykonaniu i tani mazurek
remis@wp.pl
Bahus - nie obiecam ,że bedę piec ale lubię mieć - więc bądż tak miły i prześlij - irenka@plusnet.pl - chociaż wolałabym gotowego mazurka żebyś przysłał - hahahahaha
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Irka, nigdy nie mamy wszystkiego taka jest natura człowiecza :))))
> Bahus
tu masz Bahus całkowitą rację - więc prześlij jeszcze cos - hahahahahaha
Niestety nigdy nie piekłam jeszcze mazurka choć kilka razy zdarzyło mi się zjeść i był naprawdę dobry. Jeśli mogę prosić o wypróbowane przepisy ---- ona_34@poczta.onet.pl
No jak tu nie poprosić o te przepisy, gdzie się obejrzę to mowa o Wielkanocy. U mnie nigdy mazurków nie było - może ta propozycja to zacheta by to zmienić? A więc gorąco proszę o przepisy: furika@gazeta.pl
Ja tez poprosze to pokazny zetaw przepisow :).A czy masz moze przepis na mazurka Japonskiego? (z makiem i jablkami)Poszukuje tego przepisu i nie moge znalezc.Z gory dziekuje.papa :).mniam
Użytkownik bobo_gumi napisał w wiadomości:
> A czy masz moze przepis na> mazurka Japonskiego? (z makiem i jablkami)Poszukuje tego przepisu i nie moge
Mam taki przepis z makiem i jabłkami, bez mąki, ale u mnie nosi on nazwę szarlotki japońskiej. Jeśli Cię to interesuje - chętnie prześlę.Ulka
URW@poczta.fm
Ja również proszę o przepisy na mazurki. Jeszcze nigdy dotąd nie piekłam mazurków, ale może w tym roku się odważę. :-) bajeczka04@o2.pl
Pozdrawiam! bajeczka04
Ja też proszę o przepisy na mazurki. Jeszcze nigdy nie piekłam , ale może w tym roku się odważę jak mają przyjechać tescie?
Pozdrawiam! malwinaw7@02.pl
Bardzo proszę o wielkanocny prezent w postaci przepisów na mazurki. Bardzo lubie piec ale jeszcze się nie odważyłam upiec prawdziwego mazurka. Chyba teraz spróbuję. Oto mój adres : Basiabab@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.
Ja co prawda od kilku lat robię na wielkanoc swoje ukochane, tradycyjne mazurki, bez których sobie po prostu nie wyobrażam świątecznego stołu, ale może nadszedł już czas na przetestowanie innych sprawdzonych przepisów ?
Zresztą - jak to mówią - od przybytku głowa nie boli, więc i ja poproszę na adres: joanna-61@o2.pl
Z góry dziękuję pięknie i wiosennie....
Pierwszy raz robię święta w domu, przyjdą rodzice męża. Bardzo chcę dobrze wypaść, zaskoczyć ich czmś nowym więc ja też proszę o przepisy. karrrina@interia.pl. Wielkie dzięki, juz się cieszę
{daisy} SERDECZNIE WITAM. CHCIAŁABYM ZROBIĆ W TYM ROKU NA ŚWIĘTA MAZUREK, ALE NIE MAM POJĘCIA JAK. PROSZĘ O DOBRY, SPRAWDZONY PRZEPIS. POZDRAWIAM.
BRONUSIOWA (bronusia@tlen.pl )
Ja również chciałabym spróbować swoich sił w pieczeniu mazurków ,więc taki prezent na pewno mi się przyda. Przepisy proszę przesłać na adres szarmar@op.pl pozdrawiam.
Posiadam ponad dwadzieścia przepisów na wielkanocne mazurki. Chętnym wyślę je pocztą mailową. Oferta ważna do Wielkiej Soboty
Bahus
bahus@os.pl
Ja bardzo chętnie skorzystam z propozycji bo od dłuższego czasu mam chęć zrobić na święta ale nie mam fajnego przepisu. Z góry dziękuję a mój adres to aldka@o2.pl
Chętnie skorzystam z takiej ilości przepisów :) mniam
Proszę o przesłanie na adres malgolinka@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
Małgosia
prosze o przepisy na witni@poczta.onet.pl
Od dłuższego już czasu noszę się z zamiarem zrobienia mazurka na święta, więc bardzo bym prosiła o przepisy na adres kbanasiak@pcbc.gov.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kaba
Ja tez sie chetnie zapisze na ta oferte. Wlasnie szukalam cos smacznego na swieta wielkanocne. Moj adres jest misia@ploty.com
Serdeczne dzieki. Baska
Ja tez chetnie skorzystam z pomocy...jade na swieta do``tesciowej`` i chce ja zaskoczyc:-)
tindam@web.de
z gory serdecznie dziekuje
No właśnie. Miało być pierwszy raz od dawna lenistwo... a mój najlepszy z mężów zaprosił caaałą rodzinkę na Święta. I co robić droga redakcjo? Trzeba zakasać rękawy i... robić te mazurki.
Pozdrowionka. Hiacynta
afrey@interia.pl
No i jeszcze się głupio dopisałam nie do tego wątku co trzeba.
a ja sire dopisze do tego watku, ales mnie bah ubawil. SIUUUP!!!!!!
{grin} garkami@op.pl {grin}
Dostałam!! Dziękuję!!
Bardzo prosze o te przepisy chetnie skorzystam mam nadzieje ze dzieki tym przepisom uda misię na te świeta upiec mazurek
nitka445@wp.pl
Bardzo chetnie skorzystam z tych przepisow. Robilam mazurka raz w zyciu - mogl sluzyc jako narzedzie zbrodni bo byl twardszy niz cegla. Moze tym razem bedzie lepiej
Moj e-mail: ours@tlen.pl
Ja tez! Ja tez! :)) paulinka_c@hotmail.com Dzieki
Ja również poproszę o przepisy na adres domasiewicz@poczta.onet.pl
Bardzo proszę b_rysiu@o2.pl i z góry dziękuję za prezent.
Poprosze o przepisy na mazurki . zgóry dziekuje i pozdrawiam mariat@o2.pl
Prosze o przeslanie przepisow na mazurki na adres: aintno1@interia.pl. Pozdrawiam i dziekuje.
Bardzo mi wstyd ale muszę przyznać,że pracując w piekarni ( w biurze) niestety nie zjadłam jeszcze dobrego(!) mazurka.Chciałabym bardzo zawstydzić naszego cukiernika i zrobić mazurek "palce lizać",będę bardzo wdzięczna za łatwy w wykonaniu i tani mazurek
remis@wp.pl
Bahusie, czy to prezent od Ciebie na Dzien Kobiet..? ;))
tak czy owak dziekuje :))
ps. jak zdobyles te pilnie strzezona informacje na temat mojego e-maila..???
Bahus - nie obiecam ,że bedę piec ale lubię mieć - więc bądż tak miły i prześlij - irenka@plusnet.pl - chociaż wolałabym gotowego mazurka żebyś przysłał - hahahahaha
I ja również poproszę i z góry dziękuję.
aksjedam@wp.pl
pozdrowienia
dziękuję Ci Bahusie - nalewki mam , mazurki też co by tu jeszcze? hahahahahahaha
Bahus - czy to znaczy, że mam już wszystko hahahahahaha
Irka, nigdy nie mamy wszystkiego taka jest natura człowiecza :))))
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Irka, nigdy nie mamy wszystkiego taka jest natura człowiecza :))))
> Bahus
tu masz Bahus całkowitą rację - więc prześlij jeszcze cos - hahahahahaha
Niestety nigdy nie piekłam jeszcze mazurka choć kilka razy zdarzyło mi się zjeść i był naprawdę dobry. Jeśli mogę prosić o wypróbowane przepisy ---- ona_34@poczta.onet.pl
To ja też się zapiszę na te pyszności :-) Malgorzata_Wawrzyniak2poczta.wiara.pl Z góry dziękuję i życzę dobrego przeżycia Świąt Wielkiej Nocy.
Zapomniałaś w adresie "małpki" :)))
Bahus
Ja także proszę o "prezent Wielkanocny". Wielkie dzięki. Baśka
baka@42op.pl
No jak tu nie poprosić o te przepisy, gdzie się obejrzę to mowa o Wielkanocy. U mnie nigdy mazurków nie było - może ta propozycja to zacheta by to zmienić? A więc gorąco proszę o przepisy: furika@gazeta.pl
Ja tez poprosze to pokazny zetaw przepisow :).A czy masz moze przepis na mazurka Japonskiego? (z makiem i jablkami)Poszukuje tego przepisu i nie moge znalezc.Z gory dziekuje.papa :).mniam
oczywiscie podaje adres :fixulanda@wp.pl
Użytkownik bobo_gumi napisał w wiadomości:
> A czy masz moze przepis na> mazurka Japonskiego? (z makiem i jablkami)Poszukuje tego przepisu i nie moge
Mam taki przepis z makiem i jabłkami, bez mąki, ale u mnie nosi on nazwę szarlotki japońskiej. Jeśli Cię to interesuje - chętnie prześlę.Ulka
URW@poczta.fm
ja również poprosze o te przepisy: akolasia@interia.pl
pozdrawiam i dziękuje
Ja również proszę o przepisy na mazurki. Jeszcze nigdy dotąd nie piekłam mazurków, ale może w tym roku się odważę. :-) bajeczka04@o2.pl
Pozdrawiam! bajeczka04
Ja też proszę o przepisy na mazurki. Jeszcze nigdy nie piekłam , ale może w tym roku się odważę jak mają przyjechać tescie?
Pozdrawiam! malwinaw7@02.pl
bardzo dziękuje za przesłanie mi mazurków:)) pozdrawiam
Słodko sie uśmiecham z prośbą o taki świąteczny prezent: URW@poczta.fm
Bardzo proszę o wielkanocny prezent w postaci przepisów na mazurki. Bardzo lubie piec ale jeszcze się nie odważyłam upiec prawdziwego mazurka. Chyba teraz spróbuję. Oto mój adres : Basiabab@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.
Ja też poproszę: dorka62@interia.pl
Pozdrówki
Dorota
Dzięki za przepisy, bahusie!!
Dzięki za przepiski Bahusie:)
jestem zainteresowana a mój adres to dosia_alias@poczta.onet.pl. z góry dziękuję i pozdrawiam ZIGI
to i ja tak nieśmiało się dopisuję z prośbą yaga20@gazeta.pl
jak wszyscy to wszyscy, babcia też
matdu@esculap.pl
Ja co prawda od kilku lat robię na wielkanoc swoje ukochane, tradycyjne mazurki, bez których sobie po prostu nie wyobrażam świątecznego stołu, ale może nadszedł już czas na przetestowanie innych sprawdzonych przepisów ?
Zresztą - jak to mówią - od przybytku głowa nie boli, więc i ja poproszę na adres: joanna-61@o2.pl
Z góry dziękuję pięknie i wiosennie....
To i ja poprosze, bo tradycyjny orzechowy juz mi sie znudził --> lakotawild@interia.pl
Pozdrowienia z Poznania dla Poznania :)
Proszę o wysłanie przepisów, pepiszta@elk.mm.pl Dziękuję i pozdrawiam
Ja tez poprosze:a.pawula@virgilio.it
Ja też skorzystam z przepisów mój adres to anirewa@interia.pl
Pierwszy raz robię święta w domu, przyjdą rodzice męża. Bardzo chcę dobrze wypaść, zaskoczyć ich czmś nowym więc ja też proszę o przepisy. karrrina@interia.pl. Wielkie dzięki, juz się cieszę
{daisy} SERDECZNIE WITAM. CHCIAŁABYM ZROBIĆ W TYM ROKU NA ŚWIĘTA MAZUREK, ALE NIE MAM POJĘCIA JAK. PROSZĘ O DOBRY, SPRAWDZONY PRZEPIS. POZDRAWIAM.
BRONUSIOWA (bronusia@tlen.pl )
Ja również bardzo proszę o te przepisy:-) Może uda mi się czymś zaskoczyć rodzinkę.
Mój adres : dorota_zam@op.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!
Dostałam przepisy!!! Jeszcze raz dziękuję!!!
prosze o przepisy dzieki zgory prosze o przesłanie na witni@poczt.onet.pl
Ja również chciałabym spróbować swoich sił w pieczeniu mazurków ,więc taki prezent na pewno mi się przyda. Przepisy proszę przesłać na adres szarmar@op.pl pozdrawiam.
Dzięki za przepisy , na pewno któryś będzie na moim wielkanocnym stole.
bardzo proszę o mazurki. mirka17@poczta.onet.pl
Ja również sie przyłączam do próśb mój emil to layla@op.pl
i ja poprosze - julia_maddy@o2.pl !!!
To ja też dołączam do tej listy: gnofik@op.pl. Z góry wielkie dzięki. :)
Bardzo prosze o przepisy na mazurki (bsuchta@rogers.com). Z gory dziekuje. Beata
Myślę, że kto chciał przepisy, ten je dostał. Ponieważ ustała możliwość dalszego wysyłania, wątek zostaje zamknięty
Bahus