Forum

Rozmowy wolne i frywolne

podziękowania dla BRATA

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-03-09 15:42:57

Braciszku jesteś młodszy ode mnie, ale jesteś moim wielkim bratem. Wiem ze nie zerkasz tu na WZ bo ciągle ja to okupuję. Ale mam ochotę na forum i całemu światu napisać że bardzo Cię kocham i dziękuję że jesteś dla mnie. Dziekuję za herbatki w czasie gdy nie mogę oderwać się od WŻ, za uśmiech i siłę jaką czasem mi dajesz, za inspiracje, za troski, za cierpliwość, za..................ah...... Dziekuję też bardzo za tak cudowny wieczór koncertowy ( Krzysztofa Kiljańskiego który notabene spędził w naszym mieście spory kawłek swojego życia) - za przecudną atmosferę...... było jak w małym domku gdzie fundamentem była muzyczka, która wznosiła do góry serca i myśli.
    uwielbiam Cię nieskończenie bardzo............

,, I'm waiting for a new day, hoping for a new way......'' (K.K)

• Autor: Ifasia Data: 2005-03-09 16:00:48

Asiołku przepraszam, że dodam jedno słowo, masz cudownego brata, możesz być z niego dumna; bardzo się cieszę, że jeszcze są takie rodzeństwa, co się tak szanują, to jest cudowne i piękne. Można tylko Ci pozazdrościć, bo ja mam dwie siostry i jak bym była wdzięczna losowi, żebyśmy mogły, choć w połowie tego, co Wy z bratem dogadać się i porozumieć. Życzę Ci z całego serca żebyście się z bratem tak szanowali całe życie, to jest piękne

• Autor: bahus Data: 2005-03-10 00:31:16

Też uważam, że taki brat to skarb mimo, że tyle młodszy :)))))
    Bahus

• Autor: marinik Data: 2005-03-10 07:44:44

Moje gratulacje - dla siostry i dla brata tez.

Przejdź do pełnej wersji serwisu