Jutro ędę miala świeże mięsko i kaszaneczkę.Nie ma już mego taty ,który robiłnajlepsze na świecie wędliny.Chciałabym poczuć choć w części tego smaku mojego dzieciństwa.Robią różnie.Z samej kaszy jęczmiennej,mieszają z kaszą gryczaną.Jadłam też z ryżem ale to nie to.Jakie przyprawy!!!Czekam na wieści!!!!
Jutro ędę miala świeże mięsko i kaszaneczkę.Nie ma już mego taty ,który robiłnajlepsze na świecie wędliny.Chciałabym poczuć choć w części tego smaku mojego dzieciństwa.Robią różnie.Z samej kaszy jęczmiennej,mieszają z kaszą gryczaną.Jadłam też z ryżem ale to nie to.Jakie przyprawy!!!Czekam na wieści!!!!
według mojego smaku to najlepsza kaszanka jest mieszana kasza jęczmienna z kaszą gryczaną, a przyprawy to :sól,pieprz czosnek i majeranek.