Forum

Kuchenne porady

Pascha

  • Autor: meridian Data: 2005-03-21 23:47:37

    Czy ktoś kiedyś robił Paschę z Ricottą zamiast twarogu? Mam taki pomysł ale nie wiem czy się uda. Myślę, że w takim wypadku należałoby nie dodawać śmietany.

  • Autor: inka21 Data: 2005-03-22 19:53:40

    oj nic ci tu nie pomogę , :(inka21

  • Autor: matyldusia Data: 2005-03-22 22:17:29

    oj, nie wiem , czy to dobra myśl
    ricotta contra twaróg (wiejski, dobry!) wypada raczej słabo.... jak dla mnie oczywiście
    jest za bardzo "bleblata" w smaku - czyli bez charakteru
    a to zdecydowanie minus, nieprawdaż?

  • Autor: meridian Data: 2005-03-24 13:19:11

    ....no chyba tak. To zrobimy tradycyjnie ....

  • Autor: marinik Data: 2005-03-24 14:10:57

    a jak tradycyjnie to jednak proponuje zajrzec do przepisow inki21 - i nie z twarogu, a ze smietany

Przejdź do pełnej wersji serwisu