Czy ktoś kiedyś robił Paschę z Ricottą zamiast twarogu? Mam taki pomysł ale nie wiem czy się uda. Myślę, że w takim wypadku należałoby nie dodawać śmietany.
oj, nie wiem , czy to dobra myśl
ricotta contra twaróg (wiejski, dobry!) wypada raczej słabo.... jak dla mnie oczywiście
jest za bardzo "bleblata" w smaku - czyli bez charakteru
a to zdecydowanie minus, nieprawdaż?
Czy ktoś kiedyś robił Paschę z Ricottą zamiast twarogu? Mam taki pomysł ale nie wiem czy się uda. Myślę, że w takim wypadku należałoby nie dodawać śmietany.
oj nic ci tu nie pomogę , :(inka21
oj, nie wiem , czy to dobra myśl
ricotta contra twaróg (wiejski, dobry!) wypada raczej słabo.... jak dla mnie oczywiście
jest za bardzo "bleblata" w smaku - czyli bez charakteru
a to zdecydowanie minus, nieprawdaż?
....no chyba tak. To zrobimy tradycyjnie ....
a jak tradycyjnie to jednak proponuje zajrzec do przepisow inki21 - i nie z twarogu, a ze smietany