Kochani! Mam przypływ dużej ilości filetów z miruny. Jak to zrobic w zalewie octowej. Panierować, czy nie? itd. Przy okazji wesołych i radosnych świąt zyczę.
Jak uważasz, ja panieruję normalnie tzn maka, jajko, bułka tarta zawsze :) ale jadłam też panierowane w samej mące, Wesołych Świąt
ja smaże rybe panierowaną w cieście naleśnikowym i wkladam do zalewy octowej !
Kochani! Mam przypływ dużej ilości filetów z miruny. Jak to zrobic w zalewie octowej. Panierować, czy nie? itd. Przy okazji wesołych i radosnych świąt zyczę.
Jak uważasz, ja panieruję normalnie tzn maka, jajko, bułka tarta zawsze :) ale jadłam też panierowane w samej mące, Wesołych Świąt
ja smaże rybe panierowaną w cieście naleśnikowym i wkladam do zalewy octowej !