Mam taki ładny kawałek 700 g fileta z indyka, ale nie mam pojęcia co z nim zrobić. Chyba najlepiej smakowałby mi upieczony... Nie wiem tylko jak. Proszę o radę. Gotuję od niedawna i chronicznie cierpię na brak pomysłów ;-) Dzięki!!!
Jak chcesz zobacz w moich przepisach indyk faszerowany - można jesć i na ciepło i na zimno (tylko jak planujesz na zimno to trzeba dać mniej farszu) wielkiezarcie.com/przepis7281
Mam taki ładny kawałek 700 g fileta z indyka, ale nie mam pojęcia co z nim zrobić. Chyba najlepiej smakowałby mi upieczony... Nie wiem tylko jak. Proszę o radę. Gotuję od niedawna i chronicznie cierpię na brak pomysłów ;-) Dzięki!!!
polecam ci moje ulubione danie: wielkiezarcie.com/przepis6890, oraz: wielkiezarcie.com/przepis7946, lub w salacie: wielkiezarcie.com/przepis5625, a może wolisz w pasztecie: wielkiezarcie.com/przepis8045, lub podany jako kotlet: wielkiezarcie.com/przepis7993 i jeszcze tak: wielkiezarcie.com/przepis7993 :) inka21
Jak chcesz zobacz w moich przepisach indyk faszerowany - można jesć i na ciepło i na zimno (tylko jak planujesz na zimno to trzeba dać mniej farszu) wielkiezarcie.com/przepis7281
Dziękuję Wam ślicznie, nie po raz pierwszy wyciągacie pomocną dłoń. Jesteście niezastąpieni kochani Forumowicze ;-) Buziaki!!!
Najlepiej wrzucić w wyszukiwanie (lewa strona u dołu słowo) "indyk" a zobaczysz ile Ci się ukaże.
Bahus
nooo teraz to nie narzekam na brak pomysłów, czasem najprostrze rady są najlepsze i ...najtrudniej na nie wpaść... Dziękuję Wam wszystkim!