Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kto z okolic Katowic ???

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-03-31 00:37:07

ludziki ja znowu o Curlingu pomarudzę. Ale teraz nie o samej dyscyplinie, tylko tak sobie powiem że będę w dniach 7-10. 04 na lodowisku Jantor w Katowicach - dzielnica Janów. jeszcze nie wiem jak dojade, nie wiem gdzie zasnę, nie znam obyczajów- może tam jakaś gwara której ja nie pojmę hihihi. Nio nico - może spotkam Kogoś z Was na lodzie hihhi ale byłyby jajaaaa.
    całuski dla WZ-ców i gorąco namawiam do tego sportu.

• Autor: ekkore Data: 2005-03-31 08:42:12

Asiu a Ty będziesz obserwatorem czy będziesz zamiatać drogę czajnikowi?

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-03-31 09:47:31

ihhihihiihiii no ja gram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: porka Data: 2005-03-31 10:22:49

Nie moglas grac tydzien wczesniej? Jak jeszcze w Pl bylam?
    Uwielbiam curling i mieszkam niedaleko Katowic... co za pech.. co za pech.. :(

PS. Czekam na zdjecia z turnieju - podrzuc potem linka.. plizz... Dzieki z gory :)

Pozdrawiam i zycze wygranej :)

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-03-31 17:15:10

Porka!!!!!!!!!!!!!! to super że lubisz CURLING. mam nadzieję że kiedyś spotkamy się na lodzie :) :)

• Autor: bahus Data: 2005-03-31 23:08:35

Na lodzie to Wy się raczej nie spotykajcie. Nie życzę nikomu aby został "na lodzie"
    Bahus

• Autor: porka Data: 2005-04-01 15:54:44

Asiolek24, tez mam taka nadzieje :)
    Chcialabym kiedys sprobowac...
    PS. Moja cala rodzina pasjonuje sie tym sportem (moj drugi ulubiony to snooker )

Pisz o nastepnych turniejach (najlepiej w okolicach K-wic :)) to ja kbede w PL to przyjade i moze "po godzinach" sobie poszuramy czajniczkami :)))
    Pozdrawiam i jeszcze raz... 3mam kciuki.

• Autor: Asiolek24 Data: 2005-04-01 16:43:29

Porko ja juz Cie lubię hihihihihihhihi. a tak apropo to snookera też lubię. Co do Curlingu to w maju jeszcze mistrzoswa w Gliwicach są- tak więc też gdzieś tam blisko chyba Ciebie. No a coż ja tym fascynuję się od 5 lat - śledzę wszystko i cierpliwie czekałam aż rozwinie się to u nas w polsce. i pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam to będąc w Garmish P.K. i powiedziałam tak: ,,mamo ja kiedyś będę to trenować i przyjadę tu na to lodowisko,, hihihihhihihii

Przejdź do pełnej wersji serwisu