Forum

Rozmowy wolne i frywolne

inka przepraszam

• Autor: emiloos Data: 2005-04-04 10:39:55

PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!
    sluchaj, przepraszam, za bardzo sie wkurzylam, to 5 dzisiaj łancuszek ktory dostalam i lekko mnie to juz drazni, znam kilka osob kjtore teraz zgrywaja wielkich reeligijnych a od Bozego narodzenia nie byly w kosciele bo im sie nie chcialo i twierdza ze to glupota tam chodzic i to oni mi takie lancyszki i maile rozsylaja... wiem ze czasem generalizuje i ty jestes osoba ktora to przezywa naprawde ciezko ale juz mam dosc takiej obludy w przypadku znanych mi osob. Ja na prawde nie jestem jakas anty... ale czesto jestem zawiedziona moimi znajomymi. dostaje caly czas jakies wiadomosci od osob o ktorych wiem ze maja wszystko w d... i po prostu myslalam ze to nastepna z tych osob, oststnio wcielo mi cala liste gg i na prawde nie wiedzialam ze to ty... tez jestem osoba gleboko wierzaca i czasem obluda ludzka mnie przeraza, przez co czesto mnie ponosi bo taka juz jestem :( ze jak cos czuje to to mowie... przepraszam, naleza mi sie baty, zawsze cos spiernicze, jestem strasznie glupia, palne jakies glupstwo a potem bardzo zaluje, jeszcze raz przepraszam cie bardzo serdecznie i mam nadzieje ze jednak sie zdecydujesz mnie odblokowac...

Najglupsza baba na świecie: emiloos

• Autor: ekkore Data: 2005-04-04 10:50:14

Wybaczcie, że się wcinam.

generalnie nie uznaję żadnych łańcuszków - po prostu je ignoruję. ale ten jeden jest dla mnie czymś wiecej. I ja też rozsyłałam - chyba pierwszy raz w życiu.

• Autor: kamaxyz Data: 2005-04-04 10:56:46

Emiloos
    myślę, że niepotrzebnie zdenerwowałaś się!!!!!!, Inka podzieliła się swoim smutkiem boleścią i powinnaś uszanować to,a nie denerwować się choć może jesteś innego zdania. Szanujmy siebie nawzajem, w tych dniach smutku i żałoby.Szanujmy siebie tak jak nauczył nas wielki nasz Rodak Jan Paweł II Papież , Karol Wojtyła
    Cieszę się, że przeprosiłaś Inkę, Ona nie zasługuje na to żeby denerwaować się na Nią
    pozdrawiam
    kamaayz

• Autor: kropka1976 Data: 2005-04-04 11:28:53

Ja mam czasami takie myśli, że jak przychodzą sms'owe łańcuszki to jest to celowo robione przez operatorów sieci komórkowych.. Ludzie odsyłają po te 5 sms do znajomych a tak naprawdę to nabija się licznik w takiej np Erze czy Plusie.. Rosną konta tych bossów...
    Nie mam zwyczaju odsyłać nigdy takich głupawych sms typu : "to są plemniki szczęścia . odeślij do 5 znajomych to ktoś wyzna ci miłość a jak nie to będziesz nieszczęśliwy do końca życia..."
    Przepraszam ale to dla mnie głupota i mało śmieszne żarty...
    Smutna Bazylia

• Autor: bahus Data: 2005-04-04 12:49:43

Ja też rozsyłam, robię to też pierwszy raz w życiu, odebrałem ich już też wiele i wcale mnie to nie denerwuje. Będę je rozsyłał dalej, jako "Bahus" i kto nie chce może ich nie odbierać
    Bahus

Znam wielu niewierzących, którzy też się włączyli do tej "akcji"

• Autor: kamaxyz Data: 2005-04-04 13:18:01

Myślę,że to dowód naszej solidarności w cierpieniu po stracie drogiej nam osoby. Jesteśmy teraz wielką jedną rodziną, odszedł nasz Rodak wspaniały kapłan - OJCIEC wszystkich Polaków i nie tylko Polaków. Łączymy się w tym bólu i tyle możemy narazie zrobić,więc dzielmy się tym smutkiema w widoczny sposób To dobrze,że nie jestesmy obojętni
    zacytuję
    "KRES JEST TAK NIEWIDZIALNY JAK POCZĄTEK.WSZECHSWIAT WYŁONIŁ SIĘ ZE SŁOWA I DO SŁOWA TEŻ POWRACA.(...)NADZY PRZYCHODZIMY NA SWIAT I NADZY WRACAMY DO ZIEMI,Z KTÓREJ ZOSTALISMY WZIĘCI"- Wydanie "Tryptiku rzymskiego "poematu napisanego przez Jana Pawła II - Wprost- z 10 kwietnia 2005
    kamaxyz

• Autor: inka21 Data: 2005-04-04 15:11:59

emiloos nie gniewam się ,ale zabolalo i musze to w sobie przetrawic, mialam jak najszczersze intencje, no cóż .... nie mómy już o tym , daj rękę na zgodę i zapomnijmy o sprawie, bylo- minęlo, inka21

• Autor: emiloos Data: 2005-04-05 07:43:33

Ineczko, naprawde mi głupio, jesteś najlepsza, najukochańsza i najsympatyczniejsza a ja Cię potraktowałam jak zwykłego natręta. Jest mi strasznie głupio z tego powodu.

Należą mi się baty...

• Autor: inka21 Data: 2005-04-05 08:17:20

nie jestem , proszę dajmy temu spokoj , jak już mowilam bylo- minelo, każdy może się pomylic,inka21

Przejdź do pełnej wersji serwisu