Forum

Kuchenne porady

Jak zrobic zdjecie na tort??

• Autor: beti Data: 2005-04-06 18:29:44

moja sostra przystapi teraz do I Komunii Świętej i chcialabym upiec jej tort na ktorym byloby jej zdjecie.Ale nie wiem jak zrobic takie specjalne zdjecie.Wiec jezeli ktos wie jak to sie robi lub gdzie sie to robi to prosze o informacje. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

• Autor: Izunia T Data: 2005-04-15 02:39:40

Już coś takiego było na forum. Zdjęcie drukuje się na opłatku, barwniki też powinny być pewnie jadalne :). Jak znajdę, gdzie to było to dam znać.

• Autor: Izunia T Data: 2005-04-15 03:44:34

Tak, to było na wątku "Jak ciekawie udekorować tort na urodziny dziecka?" Jak uda mi się dobrze wkleić link to powinno się znaleźć tutaj
    Ale to właściwie tylko informacja o opłatku:(. Musisz poszukać w necie. Jak znajdziesz coś konkretnego, to daj znać.
    Pozdrawiam, IzuniaT

• Autor: beti Data: 2005-04-15 17:57:20

Wielki dzieki ze sie zainteresowalas moim problemem:)probuje cos znalesc ale jak narazie nici z moich poszukiwan, nikt nic konkretnego na ten temat nie wie!Ale jeszcze bede szukac i jak cos znajde to dam znac!pozdrawiam

• Autor: krista Data: 2005-04-17 08:18:09

Tutaj mozesz zobaczyc domowy "wyrob" zdjecia: childparenting.about.com
    nastepnie znajdziesz tam tytul:"most Popular" klicknij na: Children`s Birthday Cake, po otworzeniu, znajdz tytul: How to Put Picture on Cakes - i tutaj znajdziesz wyjasnienie, tylko w j.angielskim.
    Z tego co widzialam, to takie "prawdziwe" zdjecia trzeba zamowic, sa one najprawdopodobniej skopiowane na "czyms" co mozna zjesc, i co nam sie rozpusci jak polozymy na mase na torcie.Powodzenia i pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu