Pytam bo jutro wybieram się wraz z moim mężem oraz siostrą i starszą córeczką na Biały marsz właśnie do Krakowa ponieważ nie daleko Wadowic Kraków ,jadę bo chcę bo muszę bo pragnę i mam problem gdzie najlepiej zaparkować samochód jeśli ktoś z Was jest z Krakowa to proszę o radę pozdrawiam Lola można zostawić wiadomość na moim GG 1867183
Jestem z Krakowa,ale ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie,gdyż nawet kiedy nie ma specjalnych uroczystości-to trudno zaparkować na auto-na Alejach (są blisko Błoni) nie można parkować,a okolice rynku wiadomo jest strefa albo trzeba wykupić kartę postojową...może udało by Ci sie zaparkować na ulicy Krupniczej tj. koło Teatru "Bagatela"...
Będzie dobrze...nie martw się.
Agulinia,agulinia@op.pl
Pytam bo jutro wybieram się wraz z moim mężem oraz siostrą i starszą córeczką na Biały marsz właśnie do Krakowa ponieważ nie daleko Wadowic Kraków ,jadę bo chcę bo muszę bo pragnę i mam problem gdzie najlepiej zaparkować samochód jeśli ktoś z Was jest z Krakowa to proszę o radę pozdrawiam Lola
można zostawić wiadomość na moim GG 1867183
Przyjedź do Poznania, też będzie biały marsz....powiem Ci gdzie zaparkować ;(
Bahus
Jestem z Krakowa,ale ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie,gdyż nawet kiedy nie ma specjalnych uroczystości-to trudno zaparkować na auto-na Alejach (są blisko Błoni) nie można parkować,a okolice rynku wiadomo jest strefa albo trzeba wykupić kartę postojową...może udało by Ci sie zaparkować na ulicy Krupniczej tj. koło Teatru "Bagatela"...
Będzie dobrze...nie martw się.
Agulinia,agulinia@op.pl