A ja proponuję Ci bez panierki - usmażyć soute (ew. obtoczony w mące), odlać olej, dodać solidną łyżkę masła i dwie miodu i chwile poddusić (ostrożnie i na małym ogniu). I tyle. Proste i pyszne
A jeśli upierasz sie przy "poniewieraniu" to dobry jest sezam; można do zrobić z ciastem naleśnikowym i w tym maczac po prostu (wtedy sie nie odkleja)
Analogicznie z kokosem
Znakomicie się sprawdzają pogniecione drobno chipsy ziemniaczane, aczkolwiek ja nie próbowałam z kurczakiem, tylko schabowe
Poszukuje przepisów na fajne panierki do piersi z kurczaka oraz na pyszne suróweczki.
Z góry dzięki za przepisy!
ja proponuję ci w płatkach kukurydzianych
A ja proponuję Ci bez panierki - usmażyć soute (ew. obtoczony w mące), odlać olej, dodać solidną łyżkę masła i dwie miodu i chwile poddusić (ostrożnie i na małym ogniu). I tyle. Proste i pyszne
A jeśli upierasz sie przy "poniewieraniu" to dobry jest sezam; można do zrobić z ciastem naleśnikowym i w tym maczac po prostu (wtedy sie nie odkleja)
Analogicznie z kokosem
Znakomicie się sprawdzają pogniecione drobno chipsy ziemniaczane, aczkolwiek ja nie próbowałam z kurczakiem, tylko schabowe
cześc podaje na surowkę namiary wielkiezarcie.com/przepis6381, reszty szukaj jak chcesz w moich przepisach , pozdrawiam, inka21