Byłabym bardzo,ale to bardzo zobowiązana, gdybyś Dorciu mogła mi równiez przysłać.Wiem,że masz masę "zamówień", ale sytuacja jest dobrawdy wyjątkowa i każdy szuka jakiejś pociechy a w tekstach o których piszesz chyba można ja znależć.POzdrawiam Cię serdecznie i podaję nr skrzynki:
samuta@op.pl.Z góry dziękuję Ci Dorciu!
Super się czyta. Radosne wspomnienia o NIM, polecam:) Jeśli ktoś miałby ochotę- mogę przesłać w pdf.
Pozdrawiam
Dorota
ja chce! jnagler@wp.pl
Bardzo proszę o przesłanie-z góry dziękuję! didloo@poczta.onet.pl.
Ja też bardzo proszę: marcin-1295@wp.pl Dzięki!
Bardzo proszę o przesłanie mi. Bardzo dziękuję. justyna.nagoda@op.pl
Ja też proszę! ekkore@wp.pl
Ja również chciałabym! Z góry dziękuję i pozdrawiam Alina (aksjedam@wp.pl)
Jestem zainteresowana prosze o przeslanie na marcia30@tenbit.pl
DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Pierwsza partia poszła:)
Pozdrawiam
Dorota
dziękuje, juz czytam !
Dziekuje za szybka poczte.
POZDRAWIAM
Bardzo dziękuję, dostałam !Pozdrawiam
Jesli moge, to tez poprosze. Wielkie dzieki z gory. ajcila46@wp.pl
Byłabym bardzo,ale to bardzo zobowiązana, gdybyś Dorciu mogła mi równiez przysłać.Wiem,że masz masę "zamówień", ale sytuacja jest dobrawdy wyjątkowa i każdy szuka jakiejś pociechy a w tekstach o których piszesz chyba można ja znależć.POzdrawiam Cię serdecznie i podaję nr skrzynki:
samuta@op.pl.Z góry dziękuję Ci Dorciu!
Jeśli jeszcze możesz wysłać to ja także się pisze i wielkie dzięki z góry. elamrozek@poczta.onet.pl
witam Dorotko jeśli jest to możliwe proszę o kopię na adres : krzysiek-72@tlen.pl
Dorotko, ja tez bardzo prosze o przeslanie na moj e-mail
maria_kadz@sbcglobal.net
Serdecznie dziekuje!!!
Krzyś, odbijam się od Twojej skrzynki skutecznie, może masz jakiś inny mail- adres?
Jestem "nowa" i od razu trafiam na taki rarytas , Dorotko bardzo proszę o przesłanie "Kwiatków.......na adres ursdre@tlen.pl
Ja bym tez prosiła.
rynia2@wp.pl
jesli zdazyłam to tez poprosze! swietlista@wp.pl
i ja proszę - przyślij inka2109-64@o2.pl, czekam, inka21