porady o kroliku w...........
Chciałam Ci tu wrzucić pare przepisów ale jak wpiszesz w wyszukiwarce po lewej królik to bedziesz miał ich tam sporo, wiec lepiej sam zobacz :) Moja teściowa nie lubi królikow bo za bardzo przypominają jej ... kota!!! Klio ~(*_*)~
popatrz tu wielkiezarcie.com/przepis7980, inka21
dziękuje
Użytkownik klio napisał w wiadomości: > > > Moja teściowa nie lubi królikow bo za bardzo przypominają jej ... kota!!! > > > > Klio > ~(*_*)~ Ale mięsko mają bez porównania lepsze. Kot jest troszkę za łykowaty, a dziki myszą trąci.... Bahus
Bahus a wiesz dlaczego nie ma pokarmów dla kota o zapachu myszy?
a moj znajomy, ktory z rezerwa podchodzi do kroliczego miesa, na widok półmiska z poporcjowanym krolikiem i pytanie co sobie rzyczy odpowiedzial.....ucho..... ;-)))
serdecznie dziękuje
porady o kroliku w...........
Chciałam Ci tu wrzucić pare przepisów ale jak wpiszesz w wyszukiwarce po lewej królik to bedziesz miał ich tam sporo, wiec lepiej sam zobacz :)
Moja teściowa nie lubi królikow bo za bardzo przypominają jej ... kota!!!
Klio
~(*_*)~
popatrz tu wielkiezarcie.com/przepis7980, inka21
dziękuje
Użytkownik klio napisał w wiadomości:
> >
> Moja teściowa nie lubi królikow bo za bardzo przypominają jej ... kota!!!
>
>
>
> Klio
> ~(*_*)~
Ale mięsko mają bez porównania lepsze. Kot jest troszkę za łykowaty, a dziki myszą trąci....
Bahus
Bahus a wiesz dlaczego nie ma pokarmów dla kota o zapachu myszy?
a moj znajomy, ktory z rezerwa podchodzi do kroliczego miesa, na widok półmiska z poporcjowanym krolikiem i pytanie co sobie rzyczy odpowiedzial.....ucho..... ;-)))
serdecznie dziękuje