W dniach 20-22 maja 2005 odbędzie się pierwszy oficjalny zlot sympatyków naszego portalu. Miejsce zlotu: Chmielno koło Kartuz. Nocleg: wynajmujemy cały dom, który będzie tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji. Koszt: 50zł na osobę (2 noclegi).
Zgłoszenia przyjmuje do końca miesiąca kwietnia, pod adresem e-mail. Osoby które zgloszą chęć udziału, będą musiały od razu opłacić koszty pobytu.
Uwaga: ilość miejsc jest ogranoczowa, więc proszę się spieszyć.
Poniżej kilka fotek przedstawiających jak wygląda dom w któym się spotkamy: W dniach 20-22 maja 2005 odbędzie się pierwszy oficjalny zlot sympatyków naszego portalu. Miejsce zlotu: Chmielno koło Kartuz. Nocleg: wynajmujemy cały dom, który będzie tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji. Koszt: 50zł na osobę (2 noclegi).
Zgłoszenia przyjmuje do końca miesiąca kwietnia, pod adresem e-mail. Osoby które zgloszą chęć udziału, będą musiały od razu opłacić koszty pobytu.
Zazdroszcze Wam, i zycze udanego spotkania. Mam nadzieje, ze nawiazecie wspaniale przyjaznie a potem opieszecie na Forum wszystko z detalami.Pozdrawiam.
no pięknie pampasie , bo teraz mam problem nie lada- w tym czasie mam gotowac na komunii i co?, pokazujesz mi tu piekne zdjęcia , a ja się ślinię:), chcę jechac, a nie moge , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, co mam począc???inka21 w rozterce.
kurcze ale wam zazdroszcze, tez chce was poznac, ale nie trace nadziei moze kiedys urzadzicie w innym terminie spotkanie... nie zapomnijcie robic fotek...
{cry} jak ja Wam zazdroszczę - bedę nad morzem w Karwii ale dopiero 4 czerwca a z Śląska trochę daleko żeby 22 maja też jechać - tak bym chciała z Wami sie spotkać {bigcry} - trudno , może kiedyś - smutna irenka
W dniach 20-22 maja 2005 odbędzie się pierwszy oficjalny zlot sympatyków naszego portalu.
Miejsce zlotu: Chmielno koło Kartuz.
Nocleg: wynajmujemy cały dom, który będzie tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji.
Koszt: 50zł na osobę (2 noclegi).
Poniżej kilka fotek przedstawiających jak wygląda dom w któym się spotkamy:
W dniach 20-22 maja 2005 odbędzie się pierwszy oficjalny zlot sympatyków naszego portalu.
Miejsce zlotu: Chmielno koło Kartuz.
Nocleg: wynajmujemy cały dom, który będzie tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji.
Koszt: 50zł na osobę (2 noclegi).
Zazdroszcze Wam, i zycze udanego spotkania. Mam nadzieje, ze nawiazecie wspaniale przyjaznie a potem opieszecie na Forum wszystko z detalami.Pozdrawiam.
ale wam zazdroszcze!!! Ale w nastepnym roku na pewno postaram sie przyjechac!! Bawcie sie dobrze!!!Wypijcie za moje zdrowko-ja myslami bede z wami!!!!
wielka szkoda , ale nie moge jechać akurat w tym terminie bede cięzko pracowała (komunie), ale życze miłej zabawy !!
ps. pamiętajcie o zdjęciach!!
a ja bedę za granicą -
no pięknie pampasie , bo teraz mam problem nie lada- w tym czasie mam gotowac na komunii i co?, pokazujesz mi tu piekne zdjęcia , a ja się ślinię:), chcę jechac, a nie moge , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, co mam począc???inka21 w rozterce.
Z wielką ochota bym pojechala ale za dalekoooo ,wypijcie moje zdrówko i życze udanej imprezki.
kurcze ale wam zazdroszcze, tez chce was poznac, ale nie trace nadziei moze kiedys urzadzicie w innym terminie spotkanie... nie zapomnijcie robic fotek...
{cry} jak ja Wam zazdroszczę - bedę nad morzem w Karwii ale dopiero 4 czerwca a z Śląska trochę daleko żeby 22 maja też jechać - tak bym chciała z Wami sie spotkać {bigcry} - trudno , może kiedyś - smutna irenka
Miejsce wyglada suppper chetnie bym przyjechal ale bede w tym czasie w Rowach kolo Ustki.
Ale zycze wszystkim WZ udanej zabawy.
mam nadzieje że możemy liczyc ,my czyli ci którzy przyjechac nie mogą,na obszerną relację ze zdjęciami!!!zycze bardzo fajnych dań!!!
Podnoszę ten post bo może ktoś jeszcze zechce się przyłączyć
Bahus