SZLAG !!! Mam w domu do wylania pelen gar barszczu ukrainskiego gotowanego wczoraj. Przyszla burza i barszcz dzis sie spienil. Dawno temu podobne opowiesci traktowalem jak bajki- teraz wiem, ze to dziala naprawde. WRRRRRRRR
O kurczę pieczone - że się mleko zsiada w czasie burzy, to wiem i z opowieści, i z autopsji (najczęściej zdarza się wtedy, gdy chcę mleko wypić słodkie Ale o barszczu to pierwsze od Ciebie słyszę
O kurde....
Ze mnie cos wczoraj naszlo zeby nasz zjesc.... a dzis faktycznie cos sie zbiera na deszczyk..
PS.Przynajmniej teraz bede wiedziala, ze takie rzeczy sie dzieja... szkoda tylko, ze chodzi o Napewno-Super-Barszcz-Ukrainski-Marinika
> och jak ladnie nazwany :))))
ach.. cieszem siem :)
> a jedynie nieco zmodyfikowany przeze mnei
no.. w koncu kazdy ma inne podniebienie, a wierze, ze byl pyszny {cieknie slinka}
SZLAG !!!
Mam w domu do wylania pelen gar barszczu ukrainskiego gotowanego wczoraj. Przyszla burza i barszcz dzis sie spienil. Dawno temu podobne opowiesci traktowalem jak bajki- teraz wiem, ze to dziala naprawde.
WRRRRRRRR
O kurczę pieczone - że się mleko zsiada w czasie burzy, to wiem i z opowieści, i z autopsji (najczęściej zdarza się wtedy, gdy chcę mleko wypić słodkie Ale o barszczu to pierwsze od Ciebie słyszę
O kurde....
Ze mnie cos wczoraj naszlo zeby nasz zjesc.... a dzis faktycznie cos sie zbiera na deszczyk..
PS.Przynajmniej teraz bede wiedziala, ze takie rzeczy sie dzieja... szkoda tylko, ze chodzi o Napewno-Super-Barszcz-Ukrainski-Marinika
och jak ladnie nazwany
:))))
dziekuje.
Byl smaczny- choc w sumie to nie moj przepis, a jedynie nieco zmodyfikowany przeze mnei (jak to zwykle).
> och jak ladnie nazwany
:))))
ach.. cieszem siem :)
> a jedynie nieco zmodyfikowany przeze mnei
no.. w koncu kazdy ma inne podniebienie, a wierze, ze byl pyszny {cieknie slinka}
Pozdrawiam