Forum

Gawędy o jedzeniu

Ciasta Siostry Anastazji

• Autor: gabi Data: 2005-05-05 20:26:01

Jestem ciekawa czy macie ksiązki Siostry Anastazjii i czy macie jakieś może ulubione przepisy? Ja mam dwie książki i muszę powiedzieć że prawie wszystkie przepisy zdążyłam już wypróbować. Wszystkie ciasta jakie piekłam się udają.POZDRAWIAM

• Autor: Ifasia Data: 2005-05-05 20:32:29

Witam Cię, jak są dobre to wrzuć do przepisów, ja takiej książki nie posiadam, nie wiem co to za książka. Pozdrawiam!

• Autor: inka21 Data: 2005-05-05 20:40:53

Tak się sklada,że siostra Anastazja jest koleżanka mojej cioci(też zakonnicy ) i jej przepisy znalam na dlugo zanim je spisała. Ponadto dla zainteresowanych podaję ,że można z inną siostrą Leonią także autorka "kulinariow" rozmawiac i podaje ona swoje bardzo ciekawe przepisy w "Radiu Maryja" w środy okolo godziny 9.45-10.00.inka21

• Autor: Rysiaa Data: 2005-05-05 21:17:49

przepisy podawane są w godz.10.30-11.00 i są bardzo ciekawe.

• Autor: alman Data: 2005-05-05 21:53:11

Posiadam "103 ciasta siostry Anastazji" i "173 specjały siostry Anastazji", jak też "Kuchnię siostry Filomeny" i 3 książeczki siostry Leonilli. Znajdują się w nich wspaniałe przepisy, nawiasem mówiąc wiele z nich spotykam też na tej stronie /ale nie wiadomo, skąd siostry weszły w ich posiadanie , stąd też nie wiadomo kto tak naprawdę jest ich autorem /. Książki siostry Anastazji widziałam ostatnio w Tesco - można kupić. Dla zainteresowanych podaję, że można je również w księgarni wysyłkowej Prodoks /ja w ten sposób je właśnie kupiłam jakieś 1,5 roku temu.
    Podaję adres strony :http://www.prodoks.pl/new/index.php

• Autor: inka21 Data: 2005-05-06 14:12:24

tak Rysia- masz rację nie wiem dlaczego wpisalam tak śmieszne godziny, odbilo mi czy co? sama nie wiem, jedno jest pewne- przepisy sa fajne i warto włączyc radio w podanym terminie:), inka21

• Autor: sam99 Data: 2006-11-07 22:56:10

Użytkownik gabi napisał w wiadomości:
    > Jestem ciekawa czy macie ksiązki Siostry Anastazjii i czy macie jakieś może
    > ulubione przepisy? Ja mam dwie książki i muszę powiedzieć że prawie wszystkie
    > przepisy zdążyłam już wypróbować. Wszystkie ciasta jakie piekłam się
    > udają.POZDRAWIAM
    ja mam trzy książki  ulubiony przepis to kurczak po kolumbijsku

Przejdź do pełnej wersji serwisu