Proponuję 1 cebulę pokroić w zgrabną kosteczkę i przysmażyć na szklisto na masełku. Dodać do tego paczkę szpinaku mrożonego i podsmażyć razem do odparowania wody. Na koniec dodać 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, 1 opakowanie sera feta, sól, pieprz do smaku. Nadziewać przugotowaną masą suche canelloni, układać w żaroodpornym naczyniu i polać sosem beszamelowy. Zapiekać w piekarniku około 25 minut. Życzę smacznego i pozdrawiam
czy ktos ma moze przepis na canneloni z feta,szpinakiem i brokulami lub cos podobnego?
Zobacz tutaj kliknij
Bahus
dzieki za ten przepis ale ja raczej wolalabym cos bezmiesnego...moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?
Proponuję 1 cebulę pokroić w zgrabną kosteczkę i przysmażyć na szklisto na masełku. Dodać do tego paczkę szpinaku mrożonego i podsmażyć razem do odparowania wody. Na koniec dodać 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, 1 opakowanie sera feta, sól, pieprz do smaku. Nadziewać przugotowaną masą suche canelloni, układać w żaroodpornym naczyniu i polać sosem beszamelowy. Zapiekać w piekarniku około 25 minut. Życzę smacznego i pozdrawiam
dziekuje bardzo za przepisy:)jutro eksperyment na obiad:)mam nadzieje ze bedzie pyszniutkie!!pozdrawiam