Kto umie piec mięso w taki sposób, żeby jak najmniej się skurczyło?
Mam 1 kg łopatki b/k i chcę z tego zrobić coś "do chleba", bo po ostatnich aferach mam dość
jedzenia kiełbas. Jak tę łopatkę upiec, przyprawić - żeby było mniam,mniam.
Ja mam pytanie co do tego pieczenia w szybkowarze. Od kilku lat wykorzystuje ten garnek ale tylko i wyłącznie do gotowania mięs czy fasolki po bretońsku, o ile pamiętam w dołączonych do niego uwagach pisało że przed zamknięciem powinien miec tyle wody żeby sięgała conajmniej 2/3 garnka. Czy się myle?? nic się nie dzieje z garnkiem podczas pieczenia tego mięsa?? jest ono ugotowanie czy upieczone?
Kto umie piec mięso w taki sposób, żeby jak najmniej się skurczyło?
Mam 1 kg łopatki b/k i chcę z tego zrobić coś "do chleba", bo po ostatnich aferach mam dość
jedzenia kiełbas. Jak tę łopatkę upiec, przyprawić - żeby było mniam,mniam.
Forum - KUCHNIA MOLEKULARNA
Ale fajny pomysł ,z pieczeniem w szybkowarze ja wypróbuje na pewno pozdrowienia madzina!!!
Ja mam pytanie co do tego pieczenia w szybkowarze. Od kilku lat wykorzystuje ten garnek ale tylko i wyłącznie do gotowania mięs czy fasolki po bretońsku, o ile pamiętam w dołączonych do niego uwagach pisało że przed zamknięciem powinien miec tyle wody żeby sięgała conajmniej 2/3 garnka. Czy się myle?? nic się nie dzieje z garnkiem podczas pieczenia tego mięsa?? jest ono ugotowanie czy upieczone?