Forum

Rozmowy wolne i frywolne

przyjęcia

• Autor: nowacz Data: 2005-05-10 11:17:49

{bigcry}
    Szkoda,że nie ma tej stronie nie ma nic na temat przyjęć organizowanych w domu : np: jak je organizować, co podać, w jakiej kolejności, jak udekorować stół, jak posadzić gości, jakie zestawy podać.A może dodać taki temat? Może ktoś mi poda coś na ten temat, bo niedługo muszę zorganizować przyjęcie weselne w domu na 20 osób. Z góry dziękuję.

• Autor: inka21 Data: 2005-05-10 11:29:00

na środku zawsze siadają państwo mlodzi , na przeciwko siadja świadkowie, po prawej ręce panny mlodej siadają rodzice pana mlodego, i na przemian: po lewej ręce pana młodego siadają rodzice panny mlodej, następnie dziadkowie, chrzestni( siedzą po stronie swojego chrześniaka). Zazwyczaj , aby zintegrowac gości dobrze jest posadzic ich na przemian tzn. wymieszac rodziny i tu kolejnośc jest dowolna. Jeżeli chodzi o menu to spojrzyj na posty dotyczące przygotowaniaPierwszej Komuniii Sw.- zarowno ja jak i moi wspaniali wspólbracia (obu plci) wuzetowcy podawaliśmy swoje propozycje. Zyczę powodzenia i szczescia w życiu, inka21

• Autor: nowacz Data: 2005-05-13 08:59:14

Dziękuję bardzo za odpowiedź, ale nie mogę znaleźć postu Przygotowanie Pierwszej Komunii Świętej.Może ktoś mi pomoże.Z góry dziękuję.

Przejdź do pełnej wersji serwisu