Mam w niedzielę na obiedzie gości, którzy nie bardzo lubią mięso, nie sa wegetarianami z moralnych pobudek (ale mi sie głupio napisało). W każdym razie prosiłabym Was o pomysły co do obiadku - Zupka będzie szparagowa... tylko co dalej?? ;) Może jakieś zapiekane warzywa? Pomożecie ??
Ja dziś na obiad robiłam lazanię ze szpinakiem, była boska (świeżym rzecz jasna). Jeśli Cię interesuje to napiszę.
PS Aha, no i można zrobić dzień wcześniej i zapiec dopiero przed podaniem
Niestety szpinak nie należy do moich ulubioności... Ale dziękuję Ci za pomysł (sprzedam go innym- jadającym szpinak;) jeśli możesz dawaj przepis... Buziaki!!
Mam w niedzielę na obiedzie gości, którzy nie bardzo lubią mięso, nie sa wegetarianami z moralnych pobudek (ale mi sie głupio napisało). W każdym razie prosiłabym Was o pomysły co do obiadku - Zupka będzie szparagowa... tylko co dalej?? ;) Może jakieś zapiekane warzywa? Pomożecie ??
Nie wiem czy jedzą rybki, moi znajomi jedli więc tu masz coś z rybki
http://wielkiezarcie.com/przepis8784.html
albo
cannelloni z brokułami
albo taki torcik z pomidorami
Klio
~(*_*)~
a jak robisz tą zupkę? jest tutaj w przepisach przepis? hih
bo ja mam zamiar robić dzisiaj...
Bazylia
Akurat zupke to robi moja teściowa, ja nie przepadam za szparagami, ale jak się spoptkamy to zapytam ja jak się robi... ;-)
Ja dziś na obiad robiłam lazanię ze szpinakiem, była boska (świeżym rzecz jasna). Jeśli Cię interesuje to napiszę.
PS Aha, no i można zrobić dzień wcześniej i zapiec dopiero przed podaniem
Niestety szpinak nie należy do moich ulubioności... Ale dziękuję Ci za pomysł (sprzedam go innym- jadającym szpinak;) jeśli możesz dawaj przepis... Buziaki!!