moje dziecko w pierwsze upalne dni.... moje dziecko w pierwsze upalne dni.... to moja kochana trójka dzieciaków ze swoją babcią Zosią:)) to moja kochana trójka dzieciaków ze swoją babcią Zosią:)) moja córka Oleńka z Amelką moja córka Oleńka z Amelką Amelka z dziadkiem
Ale super dziewczynka!!!wlasnie ogladam twoje zdjeica i patrze jak ladnie siedzi.moj tez tak bedzie hi hi. najlepsze zyczenia i aby dalej tak pieknie rosla i zdrowo!!!!!!
moje dziecko w pierwsze upalne dni.... moje dziecko w pierwsze upalne dni.... to moja kochana trójka dzieciaków ze swoją babcią Zosią:)) to moja kochana trójka dzieciaków ze swoją babcią Zosią:)) moja córka Oleńka z Amelką moja córka Oleńka z Amelką
Amelka z dziadkiem
Amelka z dziadkiem
Śliczna dziewczynka jak laleczka !!!!!!
jak milo.
GRATULACJE.
W koncu to i NASZE dziecie he he.
Ale slodziutkie dzieciaczki:-)
Gratulacje dla Amelki:-)
Jolusiu gratuluję śliczności-pociecha na przyszłe lata a dla nas nadzieja
Też bym chciała mieć!!!! no wnusię albo wnuka
Pozdrawiam cieplutko kamaxyz
Jolu ładne masz dzieci. Amelka wyrosła na śliczną pannę.Wreszcie zobaczyliśmy babcie Zosię:DDD
Miło gdy się widzi szczęśliwą rodzinkę!!!
Ale super dziewczynka!!!wlasnie ogladam twoje zdjeica i patrze jak ladnie siedzi.moj tez tak bedzie hi hi. najlepsze zyczenia i aby dalej tak pieknie rosla i zdrowo!!!!!!
teraz Joluś to już naprawdę - rodzinka - znam już wszystkich - a nasza Amelka jaka już duża - całusy dla Wszystkich
Na tym zbiorowym zdjęciu....jednak kogoś brakuje :))))))
Bahus
Śliczne dzieciaczki :-) a malutka jak laleczka.
Pozdrawiam,
emiloos