Forum

Kuchenne porady

Hot wings z KFC

  • Autor: viki Data: 2005-05-29 22:57:12

    Czy ktoś wie jak sie to robi?

  • Autor: Ana2005 Data: 2005-05-30 04:35:32

    Dzielisz skrzydelka na 3 czesci, ostatnia, najmniejsza wyrzucasz, potem mozna je robic na dwa sposoby: 1-smazysz przyprawione na glebokim tluszczu i gotowe posypujesz papryka ostra albo 2- moczysz je w maslance a nastepnie obtaczasz w mace wymieszanej z duza iloscia przypraw-sol, pieprz i ulubione - i rowniez ida na gleboki tluszcz, po czym posypujesz papryka ostra, ew. tabasco. Pyszne sa z blue cheese dressing i palkami selera naciowego, Smacznego!

  • Autor: Uretan Data: 2005-05-30 10:31:17

    Można przed głębokim tłuszczem opanierować w jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych wymieszanych z czosnkiem, chili, i vegetą. Wtedy jest typowa skórka pułkownika Saundersa.

  • Autor: bahus Data: 2005-05-30 14:32:48

    Nie wyrzucać tych końcówek. Można na nich nagotować zupkę.
    Bahus

  • Autor: matyldusia Data: 2005-06-01 22:51:15

    Albo je gdzieś sobie wetknąć:)

  • Autor: bahus Data: 2005-06-02 17:47:38

    Matyldusia...masz więcej możliwości niż ja :))))))
    Bahus

  • Autor: matyldusia Data: 2005-06-02 21:50:46

    Skąd ta pewność?:)

  • Autor: bahus Data: 2005-06-02 23:23:17

    z podręcznika anatomii :D
    Bahus

  • Autor: matyldusia Data: 2005-06-03 17:25:09

    Huhuha, w dzisiejszym świecie nawet anatomia się zmienia!

  • Autor: Uretan Data: 2005-06-03 18:11:42

    Skrzydełko w....?

  • Autor: Uretan Data: 2005-06-06 11:52:36

    {laugh}{laugh}{laugh}
    Ludzieee! I to jest jedno z właściwych zastosowań skrzydełek{laugh}{laugh}{laugh}

  • Autor: matyldusia Data: 2005-06-06 12:27:29

    Zdaje się, że wynaleźli już nowocześniejsze metody...

Przejdź do pełnej wersji serwisu