{daisy}
CZY KTOŚ MOŻE MI PORADZIĆ CO ROBI, ŻEBY MASA Z DODATKIEM ŚWIEŻYCH TRUSKAWEK NIE ŚCIĘŁA SIĘ. ILEKROĆ JĄ USIŁUJĘ ZROBIĆ TO ZAWSZE SIĘ MI ŚCINA I OKROPNIE I WYGLĄDA I SMAKUJE. TO SAMO SIĘ DZIEJE JAK POŁĄCZĘ TRUSKAWKI Z UBITĄ ŚMIETANA - NAWET JAK TO JEST 36% . CZY KTOŚ MA JAKIŚ POMYSŁ LUB SPOSÓB JAK MAM ZROBIĆ TORT TRUSKAWKOWY "NORMALNY" .
{daisy}
CZY KTOŚ MOŻE MI PORADZIĆ CO ROBI, ŻEBY MASA Z DODATKIEM ŚWIEŻYCH TRUSKAWEK NIE ŚCIĘŁA SIĘ. ILEKROĆ JĄ USIŁUJĘ ZROBIĆ TO ZAWSZE SIĘ MI ŚCINA I OKROPNIE I WYGLĄDA I SMAKUJE. TO SAMO SIĘ DZIEJE JAK POŁĄCZĘ TRUSKAWKI Z UBITĄ ŚMIETANA - NAWET JAK TO JEST 36% . CZY KTOŚ MA JAKIŚ POMYSŁ LUB SPOSÓB JAK MAM ZROBIĆ TORT TRUSKAWKOWY "NORMALNY" .
spróbuj tego przepisu wielkiezarcie.com/przepis6212, a szczegolnie polecam ci ten przepis wielkiezarcie.com/przepis6147, powodzenia ,inka21
DZIEKI BARDZO INKA - SPRÓBUJĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND. POZDRAWIAM
rzeczywiście zadziałało i tort był bardzo pyszny , jeszcze raz dzięki.