Forum

Kuchenne porady

parapetówka

• Autor: Magda Majewska Data: 2005-06-10 17:31:07

Hej! może ktoś mi podpowie, co wymyslic fajnego na parapetówkę???? chciałabym być oryginalna :) ale nie mam pomysłu poza strogonowem, którego właśnie przyrządzam :) pozdrowienia

• Autor: inka21 Data: 2005-06-10 17:55:21

możesz podac oryginalny camembercik: przepis7972, lub przepis6365, coś z salatek: przepis5636, coś na słodko: przepis7988 - myślę,że te przepisy są dośc oryginalne i wlaśnie ci je polecam , życzę udanej zabawy, inka21

• Autor: Magda Majewska Data: 2005-06-10 18:07:31

dziekuję bardzo - chyba skuszę się na tą roladę - tylko zrobię ją truskawkową - ze świeżych truskawek.Myślisz ze wyjdzie? poza tym jutro ma być ok. 15 osób, więc to musi być "masowa" produkcja :)
    dzięki wielkie, miłego weekendu

• Autor: till Data: 2005-06-10 19:17:59

koreczki : ciemne pieczywo ( np. pumpernikiel, albo zytni ) , pasztet, zółty ser, śliwka kalifornijska, orzech włoski (połowa, cwierć , tak jak ci sie uda nabić na wykałaczkę ) - nigdy nic nie zostaje.
    bagietka ( pokrojona w poprzek na cienkie kawałki ) z masłem , kawiorem pomarańczowym, czarnym, ozdobiona kawałeczkiem cytryny i koperkiem. Pychotka , robi sie szybko , a zajmuje dużo miejsca na stole ( bo dużo tych kanapeczek ) i kolorystycznie oszałamiająco. Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu