Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wiadomość dla edwarda w sprawie chorego brata

• Autor: inka21 Data: 2005-06-17 09:12:57

CZEŚC EDWARD napisalam swoją opinię do twojego postu, ale postanowiałam to samo napisac ci jako odrębny post (ponieważ nie wiem czy zauważysz moj wpis do twojego postu, jest on z dawniejsza datą, a ja dopiero dziś doczytalam niestety), a więc napisałam tak: Edward chcialabym ci pomoc więc napiszę moja opinię ,choć nie wiem czy dobrze przyjmiesz te słowa: DAJ SOBIE SPOKOJ Z BIOENERGOTERAPEUTAMI, sama chodzilam przez 2 lata więc wiem jak to jest( pomoglo nie na to na co chodzilam i do dziś nie wiem czy to sugestia bylą i wola wyzdrowienia, czy pomoc tego Pana), nieważne. Dziś rano oglądałam na POLSACIE( w twoim poście napisalam na TVN-ie , ale sprawdziłam i jest to pomylka bo program emitowano na Polsacie, jednak zbyt poźno zauważyłam blad i nie można go już tam poprawic) program "Interwencje" akurat byla mowa o energoterapeucie, ktory dal gwarancję ojcu 28 letniego syna chorego na raka( lekarze nie dawali szans przeżycia), że w 3 miesiące wyleczy tego chlopaka, niestety po 2 miesiącach tej terapii energo... chlopak zmarl, na szczęście rodzice mieli nagrane na kasecie magnetofonowej zobowiązania tego terapeuty do wyleczenia ich syna, na ktore nagranie ten energo.. się zgodzil - tak bardzo byl pewien swojej "mocy". Niestety teraz wypiera się wszystkiego.
    Radzę ci z calego serca - poszukaj dobrego specjalisty, nie trwoń pieniędzy na oszustow. SPRÓBUJ TEGO KONTAKTU:
    P.P.H.U. dr Podbielski
    ul. Staszica 8,
    66-300 Międzyrzecze Wielkopolskie
    telefon 0-95 412471
    wiem ,że ten lekarz zajmuje sie leczeniem mikroelementami T1 i T2(nosnikami związkow zasadowych) . Dokladnie nie jestem w temacie wiec nic więcej ci nie napiszę, jedynie tyle, że ma na swoim koncie wyleczenie dużej ilości osob. Sprobuj i napisz co zalatwileś, powodzenia i dużo zdrowia dla brata, inka21

• Autor: perdii Data: 2005-06-17 13:32:29

Tak wlaśnie ja tez pisalam o Podbielskim. Tylko ja jezdziłam do Warszawy po te preparaty dla cioci.W poprzednim post.wszystko opisałam Pozdrawiam

• Autor: inka21 Data: 2005-06-17 15:09:37

sory perdi oststnio zalegam z wiadomościami i nie jestem na bieżaco, ale ciesze sie ,ze dalaś edwardowi na dra Podbielskiego cynk:) pozdrawiam, inka21

• Autor: Edwars Data: 2005-06-20 16:55:43

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za zainteresowanie, brat mój od wczoraj bierze preparat Podbieskiego i zobaczymy co będzie dalej.
    Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Przejdź do pełnej wersji serwisu