Tak jak Warjacja postanowiłam pochwalić się swoimi pupilami.Moja sunia która ma na immię Perdi .druga sunia ma na imię Nija(Ta mała) i koteczka-komputerowiec ma na imię Sara Jest jeszcze jedna koteczka ale nie mam narazie jej zdjęć bo jest malutka. Wszystkie zwierzczki kochaja się bardzo a i ja je kocham.Zamieściłam zdjecie jak spi moja perdusia bo to jest orginal i nawet w czasie sunu wyczynia takie rzeczy ze mozna sie z niej posmiac.
Tak jak Warjacja postanowiłam pochwalić się swoimi pupilami.Moja sunia która ma na immię Perdi .druga sunia ma na imię Nija(Ta mała) i koteczka-komputerowiec ma na imię Sara Jest jeszcze jedna koteczka ale nie mam narazie jej zdjęć bo jest malutka. Wszystkie zwierzczki kochaja się bardzo a i ja je kocham.Zamieściłam zdjecie jak spi moja perdusia bo to jest orginal i nawet w czasie sunu wyczynia takie rzeczy ze mozna sie z niej posmiac.
ale cuda!!!!!! ja tez sie chcę pochwalic kotkiem ale nie wiem jak to zrobić gdzie te zdjęcia i jak???? Kota masz cudnego[ ja mam fioła na punkcie kotów] a i piesek piekny!!!!
droga mariam ja tez nie wiedzialam jak wyslac zdjecia, ale to bardzo proste.
Z poczty wyslalam prosbe o wstawienie zdjec do pampas@wkl.pl i dostajesz na poczte linijki, ktore trzeba wklec na forum.To wszystko życzę powodzenia.Ja tez wole koty od psow,ale kocham je wszystkie.chociaz "KOTY GÓRA"
melduje sie, melduje sie. Zwierzaki cudowne. Donosze takze, ze komp domowy jak zwykle byl okupowany, ale zdjecia juz wyciagniete - jak sie uda to9 dzis beda zeskanowane i niebawem sie pojawia.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> melduje sie, melduje sie. Zwierzaki cudowne. Donosze takze, ze komp
> domowy jak zwykle byl okupowany, ale zdjecia juz wyciagniete - jak sie uda to9
> dzis beda zeskanowane i niebawem sie pojawia.
czekam z niecierpliwoscia
ale cuda!!!!!! ja tez sie chcę pochwalic kotkiem ale nie wiem jak to zrobić gdzie te zdjęcia i jak???? Kota masz cudnego[ ja mam fioła na punkcie kotów] a i piesek piekny!!!!
droga mariam ja tez nie wiedzialam jak wyslac zdjecia, ale to bardzo proste.
Z poczty wyslalam prosbe o wstawienie zdjec do pampas@wkl.pl i dostajesz na poczte linijki, ktore trzeba wklec na forum.To wszystko życzę powodzenia.Ja tez wole koty od psow,ale kocham je wszystkie.chociaz "KOTY GÓRA"
dzieki!! spróbuje wysłac.
super ,super sa swietne!!! ale wesolo masz na pewno!! Maly komputerowiec cudny,czekaj jak cie podsiadzie hi hi
melduje sie, melduje sie.
Zwierzaki cudowne.
Donosze takze, ze komp domowy jak zwykle byl okupowany, ale zdjecia juz wyciagniete - jak sie uda to9 dzis beda zeskanowane i niebawem sie pojawia.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> melduje sie, melduje sie.
Zwierzaki cudowne.
Donosze takze, ze komp
> domowy jak zwykle byl okupowany, ale zdjecia juz wyciagniete - jak sie uda to9
> dzis beda zeskanowane i niebawem sie pojawia.
czekam z niecierpliwoscia