Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Coś dla pieska!

• Autor: klio Data: 2005-06-22 10:37:00

Nie mogłam sie powstrzymać. Wszystkich miłośników psów zapraszam na stronę
    http://www.dogfashion.pl/ubr/b01.html :)))))))

Klio
    ~(*_*)~

• Autor: klarax Data: 2005-06-22 10:51:57

Jako avatar pozdrawiają bawamniki

• Autor: marinik Data: 2005-06-22 10:54:15

Kliosku- nie wiem kogo bardziej zalowac - czy wlascicieli tych biednych pieskow, czy same pieski. Nie mam tez jednoznacznego zdania czy to bardziej smieszne, czy wlasnie zalosne. Moja Kreska tez ma kubraczek na zime, ale nie lubi go bardzo.

• Autor: kamaxyz Data: 2005-06-22 10:57:36

a co ja mam zrobić!!!!!!! mam kotka
    kurcze proszę o stronkę o kotkach
    pieski lubię bardzo , nie mam warunków do trzymania w bloku to męczarnia dla stworzonaka
    ja mam persika czarnego o oczach koloru złota
    kamaxyzpozdrawiam

• Autor: klio Data: 2005-06-22 11:20:43

Sama nie wiem jak to traktować, wygląda dość zabawnie ;). Zwierzęta do nie zabawki ale z drogiej strony jak widze taką małą psine jak w zimie trzęsie się na mrozie to mam ochotę schować ją pod płaszczem. Grunt to zdrowy rozsądek. " border="0" />

klio
    ~(*_*)~

• Autor: kamaxyz Data: 2005-06-22 11:28:53

Kochana klio!!!! kocham pieski!!!!! lubię i te małe i te duże, są przezabawne, mądre, ale wychodzę z założenia, że lubić to nie wszystko, trzeba te zwierzatko szanować i nie dopuścic do tego, żeby nim znudzić się, a potem jak niektórzy to robią wyrzucają te biedne stworzaonka, bo bo porostu..... zawadzają, nie można wyjechać na wczasy!!!!bzdura to tylko pretekst do tego żeby pozbyć się przyjaciela, które zaufało, no i masz rację takie stworzonko trzęsie się z zimna z rozpaczy za panem i ze strachu. Wiadomo, jakie są mieszkania w blokach. Mimo wszystko,że te zwierzątka bardzo lubię, nie odważę się wziąć do bloku, bo tylko by się męczyło. Ale kto to wie, kto wie???????? jak zostanę bardzo bogatą taką!!!!!! - nowobogacką!!!!!!!!!!!!!!!! wezmę pieska.
    pozdrawiam kamaxyz

• Autor: kamaxyz Data: 2005-06-22 12:35:20

ciesze się że nazywasz pieska kama kurcze tak jak ja ojeju
    przytul to stworzonko ode mnie proszę
    kamaxyz

• Autor: karolina18 Data: 2005-06-22 11:50:36

moj yorki ma 17 ubranek na zime jest sliczny

• Autor: halinkaaa Data: 2005-06-24 15:50:58

Jak zobaczyłam te zdjęcia najpierw nie mogłam powstrzymać śmiechu a potem ogarnął mnie żal tych zwierząt, które będą to nosiły.Ludzie opamiętajcie się!! Zwierzęta to nie zabawki do manipulowania i ogłupiania.Jeżeli ktoś traktuje poważnie słowo"opieka" to nie założy tych cudactw na swego pupilka.
    Mam od pół roku prześlicznego pieska rasy shih-tzu.To moje szczęście obecnie leży przy mojej nodze i wiernie patrzy w moje oczy.Nigdy w życiu nie zrobiłabym cudaka z tego zwierzątka a wierzcie mi że staram się aby niczego mu nie brakowało.

Przejdź do pełnej wersji serwisu