Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wakacje

• Autor: dorota40 Data: 2005-06-24 09:06:21

Dzisiaj Koniec Roku Szkolnego! Nareszcie! Nasi milusińscy odpoczną i Rodzice też hahahaha.Wszystkim nauczycielom dziękuję i życzę słonecznych wakacji.Niech wszyscy nabierają sił, aby spotkac się znowu 1 września.
    A wszystkim moim przyjaciołom z WZ życzę dużo słońca(bez przesady),miłego wypoczynku i długiego,bardzo długiego urlopu! Pozdrawiam Dorota40.

• Autor: marinik Data: 2005-06-24 09:23:57

takim to dobrze !!!!!

• Autor: emiloos Data: 2005-06-24 12:39:50

Jaaa też chcę urlop....
    Niestety w tym roku nie będę miała wakacji, więc proszę wszystkich którzy mają dłuuuugie wakacje: wybawcie się za mnie...tylkko porządnie!!!! Dołączę do Was w przyszłym roku już jako pełnoprawny urlopowicz

emiloos

• Autor: kaśka1 Data: 2005-06-24 16:49:05

Dzięki za życzenia. Ja właśnie rozpoczęłam wakacje.Może nie wszyscy uważają ,że to się nam należy.Ale jest takie powiedzenie, które przecież można sprawdzić "....obys cudze dzieci uczył...."! Wszystkim, którzy rozpoczynają wakacje i urlopy ja również przesyłam życzenia -udanej, wspaniałej chwili wytchnienia i "naładowania akumulatorów" do dalszej pracy. Pozdrawiam .Kaśka

• Autor: inka21 Data: 2005-06-27 09:13:57

wszystkim wyjeżdżającym na wakacje miłego odpoczynku, słońca, pięknych widoków życzy bezurlopowa inka21

• Autor: till Data: 2005-06-27 22:35:11

cóż . ja właśnie kończę urlop macierzyński plus urlop wypoczynkowy za 2005 i w podskokach wracam do pracy

• Autor: ekkore Data: 2005-06-28 21:24:56

Ja wybyłam po rozdaniu świadectw nad morze- odwieźć dzieci do dziadków na wczasy.Jako, że jechaliśmy przez Bydgoszcz nastąpił popas u drugiej babci. Właśnie wróciłam. I choć urlopowy był jedynie jeden dzień, bo poniedziałek już z telefonem przy uchu, to trochę wypoczęłam. Bo czy przeszkadza praca w porcie rybnym, przy stoliku z wędzonym łososiem na talerzu lub w spacerze brzegiem morza? Rozmawiać można wszędzie. Postaram się zamieścić kilka zdjęć - będzie prawie wszystko co kojarzy się z morzem: wzburzone morze (bo gładkie jest nie fotogeniczne), mewy, zachód słońca - zobaczę co tam będzie po zrzuceniu kart.

Przejdź do pełnej wersji serwisu