rozwazania klaraxa o beguinie sklonily mnie do zadania Wam pytania: - jakiej muzyki sluchacie??? - co ciekawego odkryliscie ostatnio? Przyznaje, ze muzyka jest moja wielka pasja, ale sam sie zastanawiam, czemu od dluzszego juz czasu nie odkrylem niczego, co by mnie powalilo?
a ja jestem niereformowalna : ponad wszystko Queen,uwielbiam operę i muzykę - potem dlugo nic , a potem ? pewnie coś by się znalazlo. Nie cierpię panicznie piosenek gatunku Elwis Polomski, Elwis Krawczyk, Elwis Gąsowski oraz disco polo, hip hopu, niemieckich szlagrow( przepraszam co niektóre osoby), no i bluzgaczy. Pozdrawiam muzykalnych inka21
a wiesz ineczko, ze mnie sie czasem i jakies gnioty muzyczne podobaja. Taki np Lou Bega, ktory jest doskonaly na potancowki, choc to kretynska muzyka. Mam tez nadzieje, ze samego Elvisa lubisz. Z takich staroci to nie moge wyjsc z podziwu jak wciaz swieze sa Wakacje z blondynka Kosowskiego
rozwazania klaraxa o beguinie sklonily mnie do zadania Wam pytania:
- jakiej muzyki sluchacie???
- co ciekawego odkryliscie ostatnio?
Przyznaje, ze muzyka jest moja wielka pasja, ale sam sie zastanawiam, czemu od dluzszego juz czasu nie odkrylem niczego, co by mnie powalilo?
Mnie powalił "Proceder" zespołu TSA,choć to płyta z ubiegłego roku,ja usłyszałam ją niedawno.Jest rewelacyjna,lepsza niż te dawne,polecam!
a ja jestem niereformowalna : ponad wszystko Queen,uwielbiam operę i muzykę - potem dlugo nic , a potem ? pewnie coś by się znalazlo. Nie cierpię panicznie piosenek gatunku Elwis Polomski, Elwis Krawczyk, Elwis Gąsowski oraz disco polo, hip hopu, niemieckich szlagrow( przepraszam co niektóre osoby), no i bluzgaczy. Pozdrawiam muzykalnych inka21
a wiesz ineczko, ze mnie sie czasem i jakies gnioty muzyczne podobaja. Taki np Lou Bega, ktory jest doskonaly na potancowki, choc to kretynska muzyka. Mam tez nadzieje, ze samego Elvisa lubisz. Z takich staroci to nie moge wyjsc z podziwu jak wciaz swieze sa Wakacje z blondynka Kosowskiego
Marillion - Fugazi.... co ty na to? Dla mnie bomba... :-) Dosłownie.
uwielbiam, choć już dawno nie słuchałam, ale swojego czasu..