Forum

Rozmowy wolne i frywolne

słuchajcie moi mili!!!

• Autor: Ifasia Data: 2005-06-27 14:33:45

BARDZO PROSZĘ DAJCIE MI WSZYSCY ŚWIĘTY SPOKÓJ ,Z TYMI BŁĘDAMI,Z WRUĆCIE UWAGE NA SWOJE BŁĘDY NAPRAWDĘ ZACZYNACIE ROBIC SIĘ NIEKTÓRZY ŻAŁOŚNI ZE SWOIMI ZŁOŚLIWOŚCIAM I!!! CZY WY NAPRAWDE
    NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY TYLKO ZAJMOWAC SIĘ PLOTAMI I ZŁOŚLIWOSCIAMI?????

• Autor: klio Data: 2005-06-27 14:50:45

Kurcze ja cały czas się myle, nie mam czasu sprawdzać dokładnie pisowni a i nieraz ktoś mi się kręci i przeszkadza. Jakoś nikt się mnie nie czepia. Musisz mieć po prostu pecha Ifasiu. :/ Gdzieś tu był wątek do powarczenia. Idź sobie ulżyj, mnie czasem pomaga. I nie przejmuj się !!

Klio
    ~(*_*)~

• Autor: till Data: 2005-06-27 14:51:18

nie wiem o co chodzi z tymi plotami... A z ortografią ... czym Ty się przejmujesz , Ifasia , prawie kazdy ma w jakimś stopniu z tym problemy , więc machnij ręką na całe zamieszanie i pisz spokojnie. Jesteś dzielną Kobietą . Pozdrawiam

• Autor: kamaxyz Data: 2005-06-27 15:36:09

Ifasiu a rzuć to pod nogi!!!!!!!1
    Nie przjmuj się !!!!!!najważniejsze dla mnie i dla większości jest fakt,że jesteś osobą życzliwą!!!!!!!!!, a ortografia?......... ja też robię błędy
    Zawsze z przyjemnością będę czytać Twoje wypowiedzi, bo płyną z serca i nie są kąśliwe, ani dołujące nikogo nie obrażasz i właśnie chyba na tej stonie o to chodzi. Tak trzymaj Ifasiu, !!!!!!!uśmiechnij się!!!!!! nich się denerwują ci co nie mają umiaru, ani taktu, czy bark osobistej kultury. Jeżeli razi ich nasze pisanie nasza ortografia proponuję, aby ........!!!!! to do ich rozmyslań pozostawiam.........!!!!!!!!!
    Niech każdy zacznie od siebie, a potem ... no właśnie potem........!!
    Mniej cynizmu mniej obrażania, mniej kąsliwości, czy uwag,jedno mamy życie i warto po sobie pozostawić wiele dobrego ,anie s.....k
    pozdrawiam wszystkich złośliwców oby się opamiętali
    a kochanym żarłowiczom przesyłam serdeczne całuski
    kamaxyz

• Autor: Sweetya Data: 2005-06-27 15:48:38

Nie zwracaj uwagi na złośliwości Ifasiu-niektórzy nie mają nic lepszego do roboty,tylko czepiać się.Najważniejsze że Twoje przepisy są wypróbowane,a przygotowane wg. nich dania bbb. smaczne.Pozdrawiam

• Autor: Ifasia Data: 2005-06-27 20:00:57

Kochane jesteście dziewczynki duże buziaczki dla Was wszystkich mi życzliwych,no i jak tu od Was odejść DZIĘKI!!!!Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!!

• Autor: till Data: 2005-06-27 21:31:37

Odejść ? Ifasia , a co Ty kombinujesz ?

• Autor: kamaxyz Data: 2005-06-27 15:50:03

no kochana moja wariacjo co to????????
    pozdrawiam serdecznie
    kamaxyz

• Autor: till Data: 2005-06-27 17:14:10

wariacja zaniemówiła z oburzenia

• Autor: madzina Data: 2005-06-27 17:04:19

Ifasu !!!! nie przejmuj się głupimi docinkami uśmiech proszę!gorąco pozdrawiam madzina!!!

• Autor: hoja Data: 2005-06-27 21:14:39

WITAJ DROGA IFASIU !!!PRZESTAŃ SIĘ JUŻ DENERWOWAĆ NA GŁUPIE ZŁOŚLIWE KOMENTARZE. JA OSOBIŚCIE PODZIWIAM CIĘ ZA TO ŻE TAK DOBRZE SOBIE RADZISZ Z KOMPUTEREM NO I OCZYWIŚCIE Z GOTOWANIEM. MYŚLĘ ŻE JESTEŚ BARDZO SYMPATYCZNĄ I WARTOŚCIOWĄ OSOBĄ. NIE ZAŁAMUJ SIĘ I DALEJ TWÓRZ SWOJE KULINARNE DZIEŁA. POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE I ŻYCZĘ DUŻO ZDROWIA I WYTRWAŁOŚCI !!!! TRZYMAJ SIĘ !!!

• Autor: inka21 Data: 2005-06-27 21:24:43

czy pamiętasz Ifasiu i czy wogole ktoś pamieta ten cytat:"człowiek człowiekowi wilkiem''?????????????? Glowa do góry moja kochana, ja mam zepsuta klawiaturę i wchodza mi rozne dziwactwa - czy z tego powodu mam przestac pisac?, zaśpiewaj sobie: 'mam wszystko w tyle ......" i pisz nam dalej ,inka21

• Autor: emiloos Data: 2005-06-28 07:56:09

Ehhh Ifasiu... już Ci kiedyś napisałam żebyś się nie przejmowała. Olej czepialskich. Trzymaj się cieplutko i nie daj się zdenerwować.

Pozdrawiam,
    emiloos

• Autor: halinkaaa Data: 2005-06-28 10:41:25

Nie denerwuj się droga Ifasiu!!!!Pomyśl tylko ile ludzi Tobie jest życzliwych i wspierających.To że się to k o m u ś nie podoba lub go to drażni to jego sprawa albo niech się zapisze do klubu "Miłośników poprawnej ortografii".Też robię czasami błędy ale krytykę przyjmuję wspokojnie i staram się na przyszłość trochę uważać.Nie mniej , życzę Ci mniej błędów a więcej przyjaznych osób w WZ !!!!

• Autor: porka Data: 2005-06-28 11:17:26

Jak ktos jeszcze raz Cie zaczepi, lub sprawi ze zle sie przez tego kogos poczujesz -> wyslij nieszczesnika do mnie.. juz ja sie tym zajme

Glowa do gory...
    Pozdrawiam

• Autor: Ifasia Data: 2005-06-28 12:09:27

Dzięki Kochane jesteście!!!

• Autor: Uretan Data: 2005-06-28 16:53:01

A samiec może się przyłączyć? Olewaj z góry takie komentarze! Jestem z Tobą.

• Autor: inka Data: 2005-06-28 22:21:59

ifasiu - uśmiechnij się i nie przejmuj byle czym i byle kim - tak dawno Cię nie widziałam - irenka

• Autor: inka Data: 2005-06-29 09:07:57

Użytkownik Uretan napisał w wiadomości:
    > A samiec może się przyłączyć? Olewaj z góry takie komentarze! Jestem z Tobą.
    samce bardzo mile widziani - irenka - hahahaha

Przejdź do pełnej wersji serwisu