Koleżanka przyniosła dziś pare klio czeraśni. Pieknych, aromatycznych, pachnących i ... zamieszkałych. Czemu te przebrzydłe robale nie siedzą razem w jednej tylko muszą mieć całą na własność? Kurcze w KAŻDEJ jednej czereśni wysokobiałkowy potworek :(((( A ja nie lubie jak mi ktoś podjada. Zastanawialiście się jak to jest, że w truskawkach nie ma tych białych łabuzów? W śliwkach bywają ale nie za dużo i można wytrzymać. Ponoć jak się śliwki wrzuci do wody i wypłyną to są robaczywe. Sprawdzałam czasami się to zgadza ;))))
Dzisiaj kupiłam serek camembert w sklepie i znalazłam tam 2 żyjątka :-( poszłam, Pani chciała wymienic ale oddałam i nie chciałam dalszego zoo... mialam brokulka świeżego - to samo - zamieszkały... do czereśni już nie zaglądam... wolę nie wiedziec... UWAŻAJCIE co jecie przez lato... smacznego
na brokuły trzeba uważać - w zeszłym roku spotkałam całą kolonię - w jednej sztuce. A dokładnie umyłam przed ugotowaniem.Siedziały diabły zakamuflowane. Ale jak mi w daniu jarskim pojawiło się białko....do dziś jeszcze brokuł nie jadłam.
Koleżanka przyniosła dziś pare klio czeraśni. Pieknych, aromatycznych, pachnących i ... zamieszkałych. Czemu te przebrzydłe robale nie siedzą razem w jednej tylko muszą mieć całą na własność? Kurcze w KAŻDEJ jednej czereśni wysokobiałkowy potworek :(((( A ja nie lubie jak mi ktoś podjada.
Zastanawialiście się jak to jest, że w truskawkach nie ma tych białych łabuzów? W śliwkach bywają ale nie za dużo i można wytrzymać. Ponoć jak się śliwki wrzuci do wody i wypłyną to są robaczywe. Sprawdzałam czasami się to zgadza ;))))
Klio niepocieszona
~(*_*)~
Na truskawki sama sobie dobrze odpowiedziałaś. Te potwory muszą mieć BIAŁKO i tylko owocki ze względnie dużą ilością tego składnika są atakowane.
Nie miałam pojęcia. Dobrze, że ser na drzewie nie rośnie!
klio
~(*_*)~
hihi!!!!!!!!!
ser na drzewie to dobre
klio
pozdrawiam
kamaxyz
Dzisiaj kupiłam serek camembert w sklepie i znalazłam tam 2 żyjątka :-( poszłam, Pani chciała wymienic ale oddałam i nie chciałam dalszego zoo... mialam brokulka świeżego - to samo - zamieszkały... do czereśni już nie zaglądam... wolę nie wiedziec... UWAŻAJCIE co jecie przez lato...
smacznego
najbardziej to muszą uważać wegetarianie ;)))))))))))))))
na brokuły trzeba uważać - w zeszłym roku spotkałam całą kolonię - w jednej sztuce. A dokładnie umyłam przed ugotowaniem.Siedziały diabły zakamuflowane. Ale jak mi w daniu jarskim pojawiło się białko....do dziś jeszcze brokuł nie jadłam.