Forum

Gawędy o jedzeniu

popularne przepisy

• Autor: till Data: 2005-06-28 22:37:35

Szanowny Pampasie , a może wyłowić te najczęściej / najliczniej odwiedzane przepisy, stworzyć coś na kształt listy przebojów. Pozdrawiam

• Autor: madzina Data: 2005-06-28 22:46:31

Jestem za fajnie byłoby mieć pod myszką dobre sprawdzone przepisy ,popularne z komentarzami pa !madzina!!!

• Autor: Pampas Data: 2005-06-28 23:29:12

To już było i się nie sprawdziło. Przrobiliśmy kilka sposób wyłaniania takich przepisów, ale zawsze budziło to wiele kontorwersji.
    Bahus nawet przeprowadził eksperyment, który potwierdził że na takiej liście lądują zazwyczaj nie te nabardziej wartościowe przepisy, ale te które mają pomysłowe nazwy.

pozdrawiam
    Pampas

• Autor: nutella Data: 2005-08-05 22:58:56

Dziękuję Ci bardzo Pampasie. Eksperyment Bahusa dotyczył głównie nazw moich przepisów, które zajmowały pierwsze miejsca listy. Miło więc usłyszeć od Ciebie, że nie były one wartościowe a miały tylko "ciekawą nazwę :/". Poczułam się urażona:(

• Autor: bahus Data: 2005-08-06 00:00:28

Nutella, ale to prawda, jak napisałem "przepis rewewlacyjny sprawdźcie sami", to choć przepisu wogóle nie było, tytuł miał niesamowitą "oglądalność"
    Bahus

• Autor: nutella Data: 2005-08-08 15:04:23

Zgoda, ale to nie oznacza, że przepis o "innym" tytule nie jest "wartościowy" a Pampas tak właśnie napisał.
    Zresztą, nawet dobry "produkt" trzeba umieć dobrze zareklamować i sprzedać bo jedną z najczęstrzych pomyłek marketingowców jest postępowanie zgodne z tym, że "dobry produkt sprzeda się sam" a to kompletna bzdura.

• Autor: miaow Data: 2005-08-01 14:03:40

Dokladnie nie bylo mnie wtedy jak byly wylowione te najlepsze
    ale to bylby super pomysl
    uwzam ze jest tu wiele super przepisow ktore byly skomentowaly i dzikei temu i ja odwazlam sie na ich zrobienie i byly rewelacyjnie
    uwazam ze sa tu przepisysy suuper dobre gorsze itp
    ten najlepsze powinny byc wyszczegolnione
    tym bardziej ze teraz przybywa masa i ciezko sie polapac

• Autor: nutella Data: 2005-08-05 23:03:38

A może problem rozwiązac tak, że wyszczególnione byłyby nie te przepisy najczęściej odwiedzane ale moderatorzy czytaliby komentarze i sami wybierali przepisy do listy TOP. Wybierali by takie, które mają same albo w 99% tylko pozytywne komentarze, i to nie jeden czy dwa ale sporo pochwał- takie przepisy o których ludzie piszą, że są super, śietne, sprawdzone i zawsze się udają?

• Autor: bahus Data: 2005-08-06 00:03:24

Ja się na to nie "piszę" dopiero narobiłbym sobie wrogów. :)))))))
    Bahus

• Autor: bahus Data: 2005-08-07 21:39:21

Borgia, Wykonanie takiej pracy jest niemożliwe. Wyobraż sobie: śledzić (codziennie) kilka tysięcy przepisów i wybierać te z największa ilością pozytywnych komentarzy? Już samo ich liczenie jest praktycznie niewykonalne.
    Bahus

• Autor: Dominik@ Data: 2005-08-31 18:01:35

Mam malą propozycję. Można byloby stworzyć coś w rodzaju skrzynki wyborczej. Ludzie pisaliby co ugotowali z przepisów i na ile przypuśmy 1-10 dali by jej punktów. Po miesiącu zrobilo by się podsumowane i byla by lista najpopularniejszych i najlepszych w tym miesiącu. A ilość przegladanych komentarzy i przepisów niebagatelnie by się zmiejszyła.

Tak wtrącając się pozdrawiam Was.

Dominik@

• Autor: nimphe Data: 2005-09-25 15:49:38

dokładnie o tym samym pomyslałam:)) mysle, że to jest super pomysł..bo naprawde cięzko jest przejrzeć wszystkie przepisy:)

buziaki

• Autor: halinkaaa Data: 2005-09-25 16:04:55

"Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził" Ilu ludzi na świecie tyle różnych smaków.Dla jednych może to być super potrawa a inni zaczną krytykę ,że jakim prawem przepis ten znalazł się na liście!!!Tak uważam ,że jeżeli ktoś naprawdę zechce to napewno bez problemu coś znajdzie!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu