Mam w domku pierś z kurczaka i najchętniej to bym ją nafaszerowała czymś dobrym i wsadziła do piekarnika. Czy można ją zrobić tak jak faszerowanego całego kuraka ? Ale ile wtedy piec ? Co wszadzić do "kieszonki " ?
Ale niestety nie mam pomysłu - co wy na to ?
proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć...
Bazylijka Kropkowana
Mam w domku pierś z kurczaka i najchętniej to bym ją nafaszerowała czymś dobrym i wsadziła do piekarnika. Czy można ją zrobić tak jak faszerowanego całego kuraka ? Ale ile wtedy piec ? Co wszadzić do "kieszonki " ?
Ale niestety nie mam pomysłu - co wy na to ?
proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć...
Bazylijka Kropkowana
Moze masz ochote zagrac utwor Shoffix'a:
"Utwór na Cipkowe Piersi Przepasane Wstęgą Błękitną" ?
Pozdrawiam